Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Ford διπλασιάζει το όφελος απόσυρσης

Ελλάδα 4:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford διπλασιάζει το όφελος απόσυρσης

ΑΓΟΡΑ

Η Ford διπλασιάζει το όφελος απόσυρσης

ΑΓΟΡΑ

Μπορεί η έκπτωση στην τιμή αγορά νέου αυτοκινήτου με παράλληλη απόσυρση οχήματος παλαιάς τεχνολογίας να μειώθηκε, όμως οι εισαγωγείς προχωρούν σε προσφορές για να προσελκύσουν πελάτες. Όπως η Ford Motor Ελλάς, που λανσάρει ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα, με την ονομασία ECOINCENTIVE.

Advertisement
Advertisement

Είναι διαθέσιμο για όλες τις εκδόσεις Fiesta και Focus, μεγιστοποιώντας το όφελος του πελάτη καθώς το συνολικό κέρδος είναι ίσο με το διπλάσιο του οφέλους απόσυρσης. Επιπλέον, το πρόγραμμα ECOINCENTIVE προσφέρει συνδυαστικά και σε όποιον το επιθυμεί, το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Credit με σταθερό επιτόκιο και μακρά περίοδο αποπληρωμής.

Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Fiesta ο πελάτης επωφελείται με 768€ επιπλέον του οφέλους της απόσυρσης, χρηματοδότησης με σταθερό επιτόκιο 5,4% και διάρκεια αποπληρωμής έως 48 δόσεις. Στην περίπτωση του Focus, ο πελάτης επωφελείται με 768€ επιπλέον του οφέλους της απόσυρσης, χρηματοδότησης με σταθερό επιτόκιο 6,4% και διάρκεια αποπληρωμής έως 48 δόσεις (υπολογισμός με βάση τον κινητήρα 1.0 EcoBoost).