Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Έπεσαν δραστικά οι τιμές Jaguar και Range Rover

Ελλάδα 19:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έπεσαν δραστικά οι τιμές Jaguar και Range Rover

ΑΓΟΡΑ

Έπεσαν δραστικά οι τιμές Jaguar και Range Rover

ΑΓΟΡΑ

Νέα δεδομένα έφερε το νέο φορολογικό καθεστώς στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη Ελλάδα. Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες είδαν την γκάμα τους να αυξάνεται κατα πολλές χιλιάδες ευρώ και άλλες να πέφτει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Jaguar και Range Rover με τις τιμές στους να πέφτουν -με τα νέα φορολογικά δεδομένα- απο 6.000 μέχρι και 30.000€.

Advertisement
Advertisement

Έτσι λοιπόν το νέο πολυτελές μεσαίο SUV της Jaguar, η F-PACE, από 55.000€ πλέον κοστίζει 42.300€.  Η τιμή αφορά την 2λιτρη diesel έκδοση με τους 180PS.

Ομοίως μειώθηκαν και οι τιμές του Range Rover Evoque. Για παράδειγμα η τετρακίνητη έκδοση με τον 2λιτρο diesel κινητήρα των 150PS, με αυτόματο κιβώτιο, κοστίζει πλέον 47.700€ από 55.000€!

Δείτε αναλυτικά τις τιμές ΕΔΩ!

Advertisement
Advertisement

Σε λίγε ημέρες θα έχουμε στα χέρια μας για εκτεταμένη δοκιμή τη νέα F-Pace! Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο No1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Το newsauto.gr!

Σχετικά με την Jaguar F-PACE
Το μήκους 4,73 m. βρετανικό SUV προσφέρει θέσεις για 5 επιβάτες, αλλά και ένα μεγάλο χώρο αποσκευών (650 lt). Χάρη στην εκτενή χρήση αλουμινίου, το βάρος της F-PACE έχει διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα για την κατηγορία (1.665 kg). Η εμπρός ανάρτηση αποτελείται από διπλά ψαλίδια και η πίσω είναι πολλαπλών συνδέσμων Integral Link.

Advertisement

Έμφαση έχει δοθεί και στο ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, ώστε να παρέχει «πλούσια» πληροφόρηση στον οδηγό για τη θέση των τροχών. Η τετρακίνηση και το σύστημα Torque Vectoring από την F-TYPE, που φρενάρει τον εσωτερικό τροχό όταν παραστεί ανάγκη ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της υποστροφής, αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα.

Βασικός πετρελαιοκινητήρας είναι ο 2.0 με 180 ίππους και μέση κατανάλωση 4,9 lt/100 km (129 g/km) για την πισωκίνητη έκδοση. Στην γκάμα υπάρχει και ο 3λιτρος diesel των 300 PS συνδυάζεται αποκλειστικά με σύστημα 4×4 και ο 3λιτρος βενζίνης με 340 και 380 PS.

Advertisement