Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η νέα… Volvo στην ΒΕΛΜΑΡ στην Αργυρούπολη

Ελλάδα 6:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα… Volvo στην ΒΕΛΜΑΡ στην Αργυρούπολη

ΑΓΟΡΑ

Η νέα… Volvo στην ΒΕΛΜΑΡ στην Αργυρούπολη

ΑΓΟΡΑ

Η Βελμάρ ΑΒΕΕ εγκαινίασε τη νέα ολοκληρωμένη της μονάδα Volvo, στην Αργυρούπολη που είναι και το πρώτο δείγμα της νέας εικόνα των εκθέσεων Volvo, σε όλο τον κόσμο…

Advertisement
Advertisement

Mε οικοδεσπότη τον κ. Γιώργο Βασιλάκη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια, παρουσία μεγάλου αριθμού καλεσμένων, στους οποίους αποκαλύφθηκε το νέο Volvo V60 Plug-in Hybrid! Η εκδήλωση καλύφθηκε γευστικά από τις minimal δημιουργίες του καταξιωμένου σεφ Έκτορα Μποτρίνι, και συμπληρώθηκε μουσικά από τον Έλληνα σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη και το jazz κουαρτέτο του.

Το 5ο κατάστημα της Volvo Βελμάρ στεγάζεται σε υπερσύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 576 στην Αργυρούπολη και φιλοδοξεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους φίλους και πελάτες της Σουηδικής μάρκας στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των νοτίων προαστίων.
[nggallery id=3229]
Η Βελμάρ ΑΕΒΕ ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη και δραστηριοποιείται με επιτυχία 35 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα, έχοντας να επιδείξει σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη.

Η συνεργασία Volvo Car Hellas και Βελμάρ στα νότια προάστια της Αθήνας αποτελεί συνέχεια της ήδη μακροχρόνιας και εδραιωμένης συνεργασίας των δύο εταιρειών, με ολοκληρωμένες μονάδες στη Νέα Ερυθραία και το Γέρακα Αττικής, καθώς και στην Κρήτη, το Ηράκλειο και τα Χανιά.

Advertisement
Advertisement