Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Δύο νέα πακέτα εξοπλισμού για το Skoda Fabia

Ελλάδα 1:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο νέα πακέτα εξοπλισμού για το Skoda Fabia

ΑΓΟΡΑ

Δύο νέα πακέτα εξοπλισμού για το Skoda Fabia

ΑΓΟΡΑ

Τα πακέτα εξοπλισμού Black και Comfort θα είναι διαθέσιμα για το Skoda Fabia στην αγορά της Ευρώπης. Ο επιπλέον εξοπλισμός τονίζει τον sportive χαρακτήρα του αυτοκινήτου και ενισχύει την άνεση.

Advertisement
Advertisement

 

Το Skoda Fabia ανανεώνεται για το 2020 με δύο νέα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού. Το πακέτο «Black» που είναι άμεσα διαθέσιμο έχει sport προσανατολισμό, με μαύρη «μάσκα» αεραγωγούς και ζάντες ελαφρού κράματος σε μαύρο χρώμα. Το νέο πακέτο Comfort (όπως φανερώνει το όνομά του) συνδυάζει διάφορες επιλογές εξοπλισμού άνεσης, όπως: Light και Rain Assist, αισθητήρες parking sensors και θερμαινόμενα καθίσματα. Επιπλέον, ένα νέο σύστημα Keyless (για είσοδο/ έξοδο χωρίς κλειδί) με αισθητήρα κίνησης τελευταίας γενιάς (KESSY το ονομάζουν) παρέχει βελτιωμένη ασφάλεια, αλλά και άνεση.

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία ανανέωση του Fabia έγινε στην αρχή του καλοκαιριού. Τα χαρακτηριστικά, που προστέθηκαν ήταν: Οι προβολείς LED (προαιρετικός εξοπλισμός) και αντίστοιχα LED πίσω φώτα καθώς και πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το Blind Spot Detect και το Low Traffic Alert. Για να ενισχύσει την πορεία του μοντέλου στην αγορά, η Skoda,  προσφέρει τώρα δύο νέα πακέτα εξοπλισμού για τη μικρομεσαίο μοντέλο της. Το πακέτο «Black» βελτιώνει την εμφάνιση του Fabia και ενισχύει τα Sportive χαρακτηριστικά του. Περιλαμβάνει μια μαύρη μάσκα (εμπνέεται από το Fabia Monte Carlo), μαύρα καπάκια στους καθρέφτες και ζάντες αλουμινίου, οι οποίες διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη: 15 ιντσών (μοντέλο Matone) 16 ιντσών (μοντέλο Vigo). Τα πίσω φώτα LED, έχουν στρογγυλό σχήμα σε μαύρο πλαίσιο ενώ το πακέτο μπορεί να συνδυαστεί με μαύρη οροφή.

Με το νέο πακέτο εξοπλισμού Comfort, η Skoda βελτιώνει την ασφάλεια και την οδηγική άνεση στο Fabia στα επίπεδα εξοπλισμού Ambition και Style. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τα συστήματα Light και Rain Assist, που ενεργοποιεί αυτόματα τους προβολείς και τους υαλοκαθαριστήρες, αν χρειάζεται, καθώς και αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω. Τα θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό προσφέρουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ το θερμαινόμενο σύστημα πλύσης του παρμπρίζ εμποδίζει το υγρό των υαλοκαθαριστήρων να παγώνει τον χειμώνα.

Advertisement

Το προαιρετικό σύστημα εισαγωγής KESSY έχει τώρα έναν νέο αισθητήρα κίνησης στο κλειδί. Μειώνει τον κίνδυνο κλοπής ή παράνομης εισόδου σε ένα Skoda Fabia. Αν το κλειδί του αυτοκινήτου δεν μετακινηθεί για 15 λεπτά, για παράδειγμα επειδή βρίσκεται σε συρτάρι ή στο γραφείο του ιδιοκτήτη, το ραδιοσήμα του απενεργοποιείται αυτόματα. Μόλις το πλήκτρο μετακινηθεί ξανά, το σήμα επανέρχεται. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο μπορεί να ξεκλειδωθεί με το συνηθισμένο τρόπο και ο κινητήρας να ενεργοποιηθεί μέσω του κουμπιού «Start», όλα χωρίς την χρήση του κλειδιού.

Advertisement