Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Διάκριση για το Peugeot Expert Van

Ελλάδα 9:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση για το Peugeot Expert Van

Fleet Cars

Διάκριση για το Peugeot Expert Van

Fleet Cars

Το Expert van της Peugeot ανακηρύχθηκε ως «Best Medium Van» 2020 από το Trade Van Driver. Αυτή είναι η 10η διάκριση που έλαβε το Peugeot Expert και είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς κρίνεται από ομάδες εμπειρογνωμόνων και αναγνωστών.

Advertisement
Advertisement

 

Το Peugeot Expert κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016 και έκτοτε έχει πουλήσει πάνω από 26.000 μονάδες μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διατίθεται ως φορτηγό πάνελ σε Compact, Standard ή Long, με πέντε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένης της «Sport Edition» και ως όχημα μεταφοράς προσωπικού (χωρητικότητας έως έξι ατόμων). Έχει τρία ξεχωριστά επίπεδα διαμόρφωσης, και μπορεί να ικανοποιήσει μια ποικιλία επιχειρηματικών αναγκών.

Advertisement
Advertisement

Οι ειδικοί κριτές του Trade Van Driver σχολίασαν: «Ο τομέας των μεσαίων ελαφρών φορτηγών (Van) έχει τις περισσότερες επιλογές, με μια σειρά από υπέροχα μοντέλα που προσφέρονται. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη κατηγορία των βραβείων φέτος. Οι κριτές έδωσαν την πρωτιά στο Expert για την κομψή του εμφάνιση, την ευχάριστη και δυναμική οδική συμπεριφορά, την πρακτικότητα και φυσικά την μοναδική οικονομία καυσίμου».

Από 19.900 ευρώ το Peugeot Expert

Advertisement

Τα βραβεία Trade Van Driver αποσκοπούν στην αναγνώριση των κατασκευαστών, που πιστεύουν ότι προσφέρουν τα καλύτερα στους αγοραστές van. Τα βραβεία διαφέρουν από πολλά άλλα καθώς κρίνονται τόσο από ειδικούς δημοσιογράφους του περιοδικού όσο και από μια ομάδα αναγνωστών που χρησιμοποιούν καθημερινά ελαφρά επαγγελματικά οχήματα στις επιχειρήσεις τους.

Οι αυστηρές εκπομπές ρύπων απειλούν την ανάπτυξη των LCV

Ο Matthew Weston, Επικεφαλής του τομέα πωλήσεων για την Peugeot UK, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Peugeot Expert βραβεύτηκε με το Best Medium Van. Γνωρίζοντας ότι το βραβείο δίνεται τόσο από δημοσιογράφους όσο και από επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν καθημερινά επαγγελματικά οχήματα, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους που το κατακτήσαμε».

Advertisement