Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Διάκριση για το Peugeot 208 και e-208

Ελλάδα 20:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση για το Peugeot 208 και e-208

ΑΓΟΡΑ

Διάκριση για το Peugeot 208 και e-208

ΑΓΟΡΑ

Το νέο Peugeot e-208 κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Σχεδίασης Εσωτερικού»  στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκίνησης. Ο Gilles Vidal, Διευθυντής του Peugeot Design Center, παρέλαβε το βραβείο κατά την διάρκεια τελετής η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου στο Hotel des Invalides στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement

 

Η Peugeot πέρασε στην premium κατηγορία και το νέο 208 εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την προσπάθεια. Το νέο μικρομεσαίο μοντέλο χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο design, τη νεανικότητα και την φρεσκάδα του.  Όμως η νέα αισθητική δεν μένει μόνο στο αμάξωμα και την εξωτερική εμφάνιση. Καινοτόμο όσον αφορά το σχεδιασμό του, το 208 εφοδιάζεται με τη νέα γενιά  Peugeot i-Cockpit, την πρωτοποριακή εσωτερική διαμόρφωση των μοντέλων της Peugeot που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής παραπάνω από 5.000.000 πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Κάθε χρόνο, τα βραβεία του Διεθνούς Φεστιβάλ Αυτοκίνησης απονέμονται στους κατασκευαστές με βάση τα πιο αξιοσημείωτα επιτεύγματα σε επιμέρους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο αρχιτέκτονας Jean-Michel Wilmotte ηγείται μίας επιτροπής ειδικών του κόσμου της Αυτοκίνησης, της Μόδας, του Πολιτισμού, του Σχεδιασμού και των Media.

Το βραβείο «Καλύτερης Σχεδίασης Εσωτερικού» είναι το ένατο σε σειρά που λαμβάνει το νέο Peugeot 208 μόλις 4 μήνες μετά το λανσάρισμα του.

Advertisement