Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

«Clima Service» από τη Fiat

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Clima Service» από τη Fiat

ΑΓΟΡΑ

«Clima Service» από τη Fiat

ΑΓΟΡΑ

Μία νέα υπηρεσία aftersales ανακοίνωσε η Fiat Group Automobiles Hellas για τους κατόχους Fiat, Alfa Romeo και Fiat Professional. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα δώρο αξίας 59 ευρώ μέσω μίας παροχής που περιλαμβάνει αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, απολύμανση αεραγωγών και τη σχετική εργασία, ώστε να μην υπάρχουν το καλοκαίρι τα προβλήματα που εμφανίζονται κατά τη λειτουργία των κλιματιστικών μετά τη χειμερινή αδράνεια.

Κατά την περίοδο του χειμώνα, η αυξημένη υγρασία και η ατμοσφαιρική ρύπανση, σε συνδυασμό με τα κλειστά παράθυρα, συνήθως ευνοούν την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας στο εσωτερικό των αεραγωγών του συστήματος κλιματισμού. Με την έναρξη της χρήσης του κλιματιστικού από την άνοιξη και μετά, οι δυσάρεστες οσμές που δημιουργούνται προκαλούν εκτός της δυσφορίας και πολλές αλλεργίες.

Με την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας που προσφέρει το πρόγραμμα θα εξασφαλιστεί  προστασία από γύρη, σκόνη και ρύπους και θα διασφαλιστεί η βέλτιστη ροή του αέρα στο εσωτερικό. Κι επειδή οι αεραγωγοί του συστήματος κλιματισμού παραμένουν βρόμικοι, η επαγγελματική απολύμανση αφαιρεί σχολαστικά ακαθαρσίες από τους αεραγωγούς και εξασφαλίζει ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Οι πελάτες που μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας Clima Service θα ειδοποιηθούν με σχετική επιστολή. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου.[nggallery id=2601]

Advertisement
Advertisement