Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

«Bye Bye Monotony» από την Piaggio

Ελλάδα 20:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Bye Bye Monotony» από την Piaggio

ΑΓΟΡΑ

«Bye Bye Monotony» από την Piaggio

ΑΓΟΡΑ

H έλευση της Άνοιξης έφερε και μία νέα προωθητική ενέργεια από την Piaggio, αφιερωμένη στη δημοφιλή γκάμα σκούτερ με μεγάλους τροχούς: για όλο τον Απρίλιο, με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Liberty, Medley ή Beverly, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν 24μηνη επέκταση εργοστασιακής εγγύησης. Αυτή η προσφορά σας επιτρέπει να οδηγείτε ξέγνοιαστα το Piaggio σκούτερ σας για συνολικά 4 χρόνια!

Advertisement
Advertisement

Για το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου έχει προγραμματιστεί μία εκδήλωση open house, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες, να δείτε από κοντά και να οδηγήσετε διαφορετικά μοντέλα της γκάμας.

Επισκεφτείτε τώρα τα επιλεγμένα σημεία πώλησης Piaggio και γνωρίστε από κοντά την οικογένεια σκούτερ Piaggio, ξεκινώντας από το Liberty, το πιο προσιτό της γκάμας, πλήρως ανανεωμένο και εξοπλισμένο με ABS, το Medley με πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ABS και “Start&Stop”, και μεγάλο χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει 2 κράνη full-face και τέλος το μεγάλο και πολυτελές Beverly.

Piaggio-Beverly-300-byPolice640tall

Advertisement
Advertisement

Για ανακαλύψετε τα σημεία πώλησης Piaggio που συμμετέχουν στην ενέργεια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  byebyemonotony.piaggio.com/gr