Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Audi: H νέα εποχή στο service

Ελλάδα 7:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi: H νέα εποχή στο service

ΑΓΟΡΑ

Audi: H νέα εποχή στο service

ΑΓΟΡΑ

Τα δεδομένα άλλαξαν, το ίδιο και οι υπηρεσίες service των εταιριών. Με γνώμονα την προσοχή και την ασφάλειά των πελατών της η Kosmocar εξελίχθηκε και εγκαινιάζει  καινούργιες υπηρεσίες καλωσορίζοντας μια νέα εποχή.

Advertisement
Advertisement

Anti Covid-19 υπηρεσίες σε τέσσερις… κινήσεις για ανέπαφο service και φυσικά μεγαλύτερη ασφάλεια για εσάς.

Η Kosmocar Επίσημος Εισαγωγέας Volkswagen, Audi, Skoda, Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen, Μοτοσυκλετών Ducati Ελλάδος και Κύπρου, Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley & Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Lamborghini προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και σας βοηθά να κάνετε την συντήρηση του δικού σας Audi ευκολότερη και φυσικά ασφαλέστερη με 4, Covid-19 free, βήματα.

Pick Up & Delivery

Advertisement
Advertisement

Προτεραιότητά της εταιρίας είναι η προστασία σας. Απολαύστε την ποιότητα του Audi service από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας με ανέπαφη παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας.

Φροντίδα Clean Plus

Advertisement

Οι συνθήκες έκαναν τους μηχανικούς και τους detailers της Kosmocar σχολαστικούς…για εσάς. Με ιδιαίτερη προσοχή απολυμαίνουν το αυτοκίνητό σας, καθαρίζουν ευλαβικά το σύστημα κλιματισμού και τοποθετούν φίλτρο ενεργού άνθρακα για καθαρότερο αέρα στο εσωτερικό.

Advertisement

Audi Online Service

Ένα νέο κεφάλαιο για τη διαδικασία του service μόλις ξεκίνησε! Παρακολουθήστε online τη διαδικασία του Audi service σας και δείτε με video και φωτογραφίες τα ευρήματα που προέκυψαν μετά τον έλεγχο των τεχνικών. Μάθετε αναλυτικά και με ιεραρχική σειρά τις επιπρόσθετες εργασίες που πρέπει να γίνουν και ενημερωθείτε για το σχετικό κόστος πραγματοποίησής τους.

Επέκταση Εγγύησης Audi

Advertisement

Όταν ο χρόνος πιέζει… στην Kosmocar Audi τον επεκτείνουν. Αν η εργοστασιακή εγγύησή του αυτοκινήτου σας έληγε από 1η Μαρτίου έως και 31 Μαΐου, σας προσφέρουν επέκταση εγγύησης για τρεις επιπλέον μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Audi A3 Sportback: Kορυφαία οδηγική αίσθηση

Οδηγούμε: Audi RS4 Avant

Audi A1 citycarver: Το compact SUV πόλης όπως δεν το έχετε ξαναδεί