Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Audi Approved :plus: Μεταχειρισμένο με προνόμια καινούργιου

Ελλάδα 12:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi Approved :plus: Μεταχειρισμένο με προνόμια καινούργιου

ΑΓΟΡΑ

Audi Approved :plus: Μεταχειρισμένο με προνόμια καινούργιου

ΑΓΟΡΑ

H Kosmocar A.E., δημιούργησε το πρόγραμμα «Audi approved :plus» με σκοπό τη δυνατότητα αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Audi με προνόμια όμοια με αυτά ενός καινούριου.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα «Audi approved :plus» σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε την ποιότητα και την υψηλή τεχνολογία της Audi, με έναν πιο προσιτό τρόπο.

Ο Επίσημος Εισαγωγέας Volkswagen, Audi, Skoda, Επαγγελματικών Οχημάτων Volkswagen, Μοτοσυκλετών Ducati Ελλάδος και Κύπρου, Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley & Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Lamborghini Kosmocar A.E  δημιούργησε το πρόγραμμα «Audi approved :plus». Σκοπός του είναι να φέρει, τους φίλους της μάρκας, πιο κοντά στην απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Audi με προνόμια όμοια με αυτά ενός καινούριου.

Advertisement
Advertisement

Προσφέροντας ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, πιστοποιημένα για την κατάσταση και τη λειτουργία τους, αλλά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όμοιες με αυτές που απολαμβάνει ο αγοραστής ενός καινούριου αυτοκινήτου, η εταιρία θέλει να κάνει την εμπειρία σας από την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου Audi, ευχάριστη. Επίσης με αυτό το πρόγραμμα έχετε την διασφάλιση που μόνο ο κατασκευαστής ενός αυτοκινήτου Audi μπορεί να σας προσφέρει.

Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων «Audi approved :plus» μπορείτε να επιλέξετε ένα πιστοποιημένο αυτοκίνητο Audi ή να ανταλλάξετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας – οποιασδήποτε μάρκας – με ένα Audi πιστοποιημένο αυτοκίνητο, με την υψηλότερη δυνατή διασφάλιση. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν επιλεγεί προσεκτικά με ξεκάθαρα κριτήρια ηλικίας και διανυθέντων χιλιομέτρων, ώστε να μην έχουν «γράψει» περισσότερα από 120.000 χλμ. και να είναι ηλικίας έως και 7 ετών. Για να γίνει η επιλογή σας πιο εύκολη όλα τα αυτοκίνητα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:

  • Αυτοκίνητα ηλικίας έως 2 ετών που έχουν διανύσει το μέγιστο έως 30.000 χλμ.
  • Αυτοκίνητα ηλικίας πάνω από 2 και έως 5 ετών που έχουν διανύσει το μέγιστο έως 70.000 χλμ.
  • Αυτοκίνητα ηλικίας πάνω από 5 και έως 7 ετών που έχουν διανύσει το μέγιστο έως 120.000 χλμ.

Επιπλέον για καλύτερη δική σας διασφάλιση, κάθε αυτοκίνητο του προγράμματος «Audi approved :plus», υφίσταται τον αυστηρό Τεχνικό έλεγχο 110 σημείων. Μόνο τα αυτοκίνητα που περνούν με επιτυχία πιστοποιούνται και λαμβάνουν εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγύηση κινητικότητας. Με αυτό τον τρόπο η εταιρία διασφαλίζει ότι το νέο σας αυτοκίνητο «Audi approved :plus» είναι μια σίγουρη αγορά, ίδια με αυτή της αγοράς ενός καινούριου.

Advertisement

Όλα τα μοντέλα του προγράμματος «απολαμβάνουν» τα παρακάτω προνόμια:

  • Εγγύηση καλής λειτουργίας
  • Εγγύηση κινητικότητας
  • Εγγύηση ικανοποίησης
  • Τεχνικό έλεγχο 110 σημείων
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης
  • Δυνατότητα ασφάλισης
  • Δυνατότητα ανταλλαγής
  • Δοκιμαστική οδήγηση
  • Δυνατότητα τοποθέτησης έξτρα εξοπλισμού.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Νέο Audi A3 Sportback: Με κορυφαία ευρυχωρία και πρακτικότητα 

Advertisement

Audi A1 citycarver: Το compact SUV πόλης όπως δεν το έχετε ξαναδεί

To Audi RS7 με 975PS και ξεχωριστό wrap