Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Από 8.990 ευρώ το νέο Micra

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από 8.990 ευρώ το νέο Micra

ΑΓΟΡΑ

Από 8.990 ευρώ το νέο Micra

ΑΓΟΡΑ

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η ανανεωμένη έκδοση του Nissan Micra, με την Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ να ανακοινώνει τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο πόλης θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με τον 1.2 βενζίνης με τα 80 PS, καθώς η υπερτροφοδοτούμενη έκδοση με ισχύ 98 PS δεν εισάγεται στη χώρα μας. Ο 3κύλινδρος κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ προαιρετικά διατίθεται και  CVT αυτόματο.  Βασική τιμή ορίστηκαν τα 8.990 ευρώ για την έκδοση Motiva, περιλαμβάνοντας την ειδική προσφορά της Nissan καθώς και το όφελος της απόσυρσης.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστικές αλλαγές είχαν ως στόχο και κατάφεραν να δώσουν στο Micra πιο αρρενωπή εμφάνιση, καθώς η Nissan θέλει να το καταστήσει πιο ελκυστικό και στο ανδρικό κοινό. Οι επεμβάσεις επικεντρώνονται στο εμπρός άκρο του αμαξώματος. Η νέα μάσκα θυμίζει Juke και Qashqai, ενώ διαφορετικά είναι τα φώτα και ο προφυλακτήρας που φιλοξενεί μεγαλύτερους προβολείς ομίχλης. Λιγότερες είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος, με νέο προφυλακτήρα και φώτα LED.[nggallery id=2992]

Στο εσωτερικό η νέα κονσόλα έχει μαύρη πλαστική επένδυση, αποπνέοντας πιο ποιοτική εικόνα. Οι θύρες audio USB και Aux-in βελτιώνουν τη συνδεσιμότητά του με εξωτερικές πηγές ήχου. Ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου, προσφέρεται ολοκληρωμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με νέο ραδιόφωνο και μεγαλύτερη (5,8 ιντσών) οθόνη αφής,  που ενσωματώνει το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πλοήγησης Nissan Connect. Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα υπολογισμού του χώρου στάθμευσης (Parking Slot Measurement) και «έξυπνο» κλειδί που προσφέρει εύκολη πρόσβαση και εκκίνηση του αυτοκινήτου (keyless entry/engine start).

Το ανανεωμένο Micra διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού. Το Motiva (από 8.990 ευρώ) περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP, κλιματισμό, ραδιο-CD με 4 ηχεία, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα. Η έκδοση Acenta (από 11.030 ευρώ) προσφέρει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό, cruise control, αισθητήρα βροχής, δερμάτινο τιμόνι-επιλογέα ταχυτήτων, ηλεκτρικούς καθρέπτες. Το κορυφαίο επίπεδο Techna (από 12.500 ευρώ) προσθέτει στον εξοπλισμό το σύστημα Nissan Connect (οθόνη αφής 5,8 ιντσών, σύστημα πλοήγησης κ.α), ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, έξυπνο σύστημα μέτρησης του χώρου στάθμευσης (2 αισθητήρες εμπρός και 4 πίσω), προβολείς ομίχλης, υπολογιστή ταξιδίου.

Advertisement
Advertisement