Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Από 21.850 € η έκδοση Sprint της Giulietta

Ελλάδα 1:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από 21.850 € η έκδοση Sprint της Giulietta

ΑΓΟΡΑ

Από 21.850 € η έκδοση Sprint της Giulietta

ΑΓΟΡΑ

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η Giulietta Sprint, που αποδίδει… τιμές στο αυθεντικό coupe του 1954. Η Fiat Group Automobiles Hellas ανακοίνωσε τις τιμές και τον εξοπλισμό για τη συγκεκριμένη έκδοση του 5θυρου μικρομεσαίου μοντέλου της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Giulietta Sprint κυκλοφορεί με δύο κινητήρες, τον οικονομικό diesel 1.6 JTDM-2 με τα 105 PS και τον πιο ισχυρό 1.4 βενζινοκινητήρα MultiAir, απόδοσης 150 PS. Εξωτερικά ξεχωρίζει από το διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης, τις νέες αλουμινένιες ζάντες Sprint 17 ιντσών, το λογότυπο «Sprint», το σκούρο ματ φινίρισμα στην εμπρός γρίλια, τα καλύμματα καθρεφτών, τις χειρολαβές και τους προβολείς ομίχλης, το μαύρο περίγραμμα παραθύρων, τα πλευρικά μαρσπιέ, τους σκουρόχρωμους προβολείς και τα «φιμέ» κρύσταλλα.

Ο πλούσιος εξοπλισμός της Sprint βασίζεται στην έκδοση Distinctive, προσφέροντας επιπλέον κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος, καθίσματα από ύφασμα και Alcantara με λογότυπο Sprint στα προσκέφαλα και κόκκινες ραφές, δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές, μοχλό ταχυτήτων και χειρόφρενο με κόκκινες ραφές, καθώς και τις νέες ζάντες αλουμινίου. Ο σπορ χαρακτήρας της Giulietta Sprint τονίζεται επίσης από την μαύρη επένδυση στην οροφή και τα πατάκια από βελούδο.

Advertisement
Advertisement

Οι τιμές της Giulietta Sprint (με απόσυρση και προωθητική ενέργεια) διαμορφώνονται στα 21.850 € για την 1.4 Multiair 150 PS και στα 22.400 € για την 1.6 JTDM-2 105 PS.

Διαβάστε ΕΔΩ τις εντυπώσεις του Άκη Τεμπερίδη, ο οποίος οδήγησε την Giulietta Sprint στη βόρεια Ιταλία.