Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2018»

Ελλάδα 1:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2018»

ΑΓΟΡΑ

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2018»

ΑΓΟΡΑ

Ανοίγει αύριο Σάββατο 10 Νοεμβρίου τις πύλες της η μοναδική ετήσια έκθεση θεσμός για την ελληνική αγορά, «Αυτοκίνηση 2018». Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) από τις 10-18 Νοεμβρίου 2018. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η φετινή έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» είναι αναβαθμισμένη, έχουν προστεθεί 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες. Την έκθεση αγκαλιάζουν οι Έλληνες Εισαγωγείς-Αντιπρόσωποι (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.).

Είναι δε σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση για τον κλάδο του αυτοκινήτου αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά κυρίως για τους υποψήφιους αγοραστές που έχουν τη δυνατότητα με μία επίσκεψη να συγκρίνουν και να αποφασίσουν την τελική επιλογή τους.

Στην «Αυτοκίνηση 2018», έχει προγραμματισθεί η πανελλήνια πρεμιέρα ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού νέων μοντέλων και εκδόσεων που σκιαγραφούν το μέλλον της αυτοκίνησης και αυξάνουν τις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών. Η λίστα με τα καινούργια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην ελληνική αγορά είναι μακροσκελής και ανά εταιρεία περιλαμβάνει:

Advertisement
Advertisement

BMW: Νέα BMW X5, Νέα BMW Σειρά 8 Coupe, BMW i8 Roadster, Νέα BMW X4, Νέα BMW M2 Competition
CITROEN: Νέο C5 Aircross
DS: Νέο DS3 Crossback, Νέο DS7 Crossback
FIAT: Ανανεωμένο Fiat 500X με turbo κινητήρα 1.000 κ.εκ.
FORD: Νέο Ford Focus
HYUNDAI: Ανανεωμένο Hyundai Tucson
JΕΕP: Νέο Jeep Wrangler, Ανανεωμένο Jeep Renegade
KIA: Νέο Kia Ceed, Νέο Kia Stinger, Νέο Kia Niro υβριδικό
MERCEDES: Νέα Mercedes CLS, Νέα Mercedes G-Class
MINI: MINI Electric Concept
NISSAN: Nissan e-EVALIA
RENAULT: Megane RS, μονοθέσιο Formula 1 R.S. 18
SEAT: Νέο SΕΑΤ Tarraco, Νέο CUPRA Ateca
SKODA: Νέα Skoda Fabia Hatch/Combi/Monte Carlo, Skoda Kodiaq Scout
VW: Νέο VW Touareg
VOLVO: Νέο Volvo V60, Νέο Volvo XC40

Στην έκθεση « Αυτοκίνηση 2018», έχουν δηλώσει συμμετοχή, η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, SEAT, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen και Volvo.

Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχει όπως πάντα το After Market, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ. Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και δωρεάν test drive.

Advertisement

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν ημερίδες με θεματολογία: Αυτοκίνητο και περιβάλλον – Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας, που ενδιαφέρου το κοινό και τα ΜΜΕ.

Οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες της «Αυτοκίνηση 2018» προσδίδουν την αίγλη που αρμόζει σε μία από τις εκθέσεις με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Advertisement

Το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους (έως και 14 ετών). Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι 3 ευρώ.

Autokinisi 2018