Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αγορά μεταχειρισμένου: 4+1 βήματα

Ελλάδα 16:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγορά μεταχειρισμένου: 4+1 βήματα

ΑΓΟΡΑ

Αγορά μεταχειρισμένου: 4+1 βήματα

ΑΓΟΡΑ

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, μία από τις top επιλογές σας. Αν έχετε βρει το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και σκέφτεστε να το αποκτήσετε, τότε είναι σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή σας σε μία σειρά ζητημάτων που θα διασφαλίσουν ότι τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο και η αγορά του θα μετατραπεί σε πραγματική επένδυση.

Advertisement
Advertisement

Οι ειδικοί του Koilakos Carpark σας προσφέρουν όλες τις απαραίτητες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ιδανική επιλογή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με βάση τις ανάγκες σας.

Αυτά είναι τα 4+1 βήματα για να πραγματοποιήσετε την ιδανική αγορά μεταχειρισμένου

 Βήμα #1: Ζητήστε να δείτε το βιβλίο service του αυτοκινήτου

Advertisement
Advertisement

Ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πρέπει πάντα να συνοδεύεται από το βιβλίο service του. Χωρίς αυτό, η αγορά του γίνεται απαγορευτική. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα αυτοκίνητα που διατίθενται στο Koilakos Carpark όχι μόνο διαθέτουν βιβλίο service, αλλά έχουν επιλεγεί με κριτήριο το αν έχουν πραγματοποιήσει κανονικά όλα τα service τους.

 Βήμα #2: Πραγματοποιήστε οπτικό έλεγχο του αυτοκινήτου

Advertisement

Όσον αφορά το εξωτερικό του αυτοκινήτου, παρατηρήστε λεπτομερώς το χρώμα του, έτσι ώστε να εντοπίσετε τυχόν σημεία που έχουν ξαναβαφτεί. Στη συνέχεια, ρωτήστε για τους λόγους της επαναβαφής τους, για να διαπιστώσετε αν το όχημα έχει εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα. Με το που θα μπείτε στο εσωτερικό του, κάντε έλεγχο στο Air–Condition, στους διακόπτες, καθώς και σε τυχόν φθορές που υπάρχουν. Έτσι, θα αποκτήσετε μία πλήρη εικόνα για την κατάστασή του.

Βήμα #3: Ελέγξτε την καλή λειτουργία της μηχανής του αυτοκινήτου

Advertisement

Ο κινητήρας αποτελεί την δύναμη του κάθε αυτοκινήτου. Βεβαιωθείτε ότι δεν εμφανίζει διαρροές ή δεν διαθέτει άλλα φθαρμένα εξαρτήματα που πρέπει να αντικατασταθούν. Όλα τα οχήματα του Koilakos Carpark περνούν από ειδικούς ελέγχους από μηχανήματα και λογισμικά, τα οποία διαπιστώνουν ηλεκτρονικά την καλή λειτουργία της μηχανής, του εγκεφάλου και των μηχανικών μερών. Όλα τα οχήματα έως 8 ετών του Koilakos Carpark συνοδεύονται με 12μηνη εγγύηση μηχανής.

Βήμα #4: Εμπιστευτείτε τη γνώμη ενός ανεξάρτητου μηχανικού

Νιώστε απόλυτα σίγουρος για την επιλογή σας, ζητώντας τη γνώμη ενός έμπειρου και έμπιστου ανεξάρτητου μηχανικού ο οποίος θα πραγματοποιήσει έναν πλήρη έλεγχο για λογαριασμό σας. Ακόμα και αν διαθέτετε πολλές γνώσεις για το αυτοκίνητο, ο μηχανικός είναι σίγουρο ότι μπορεί να σας βοηθήσει εντοπίζοντας τυχόν κρυφές βλάβες ή άλλα προβλήματα.

Advertisement

 +1 Βήμα: Ποιες λύσεις ευέλικτης χρηματοδότησης για αγορά μεταχειρισμένου διαθέτετε;

Στο Koilakos Carpark, η χρηματοδότηση αγοράς μεταχειρισμένου γίνεται πιο ευέλικτη από ποτέ. Αποκτήστε το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει στις καλύτερες τιμές, από 0% προκαταβολή έως 84 μήνες, με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, καθώς και δυνατότητα ανταλλαγής. Η εταιρεία Koilakos συνεργάζεται με όλα τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας, εξασφαλίζοντάς σας:

  • Ταχύτητα ανταπόκρισης στο αίτημα της χρηματοδότησης
  • Δυνατότητα εταιρικής χρηματοδότησης
  • Συμμετοχή σε προγράμματα επιβράβευσης
  • Ασφάλεια δανείου σε περίπτωση απώλειας εργασίας
  • Εμπιστοσύνη της συνεργασίας με μεγάλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς
  • Δυνατότητα RAC χρηματοδότησης.

Koilakos Carpark, η #1 επιλογή σας για αγορά μεταχειρισμένου

Αναζητάτε ένα πραγματικά αξιόπιστο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Στο Koilakos Carpark θα βρείτε τον αξιόπιστο συνεργάτη για την αγορά του. Μετρώντας 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, σας προσφέρουμε μόνο 100% ελεγμένα και πιστοποιημένα οχήματα από πρώτο χέρι. Αποκτήστε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες οδήγησης και στο budget σας με:

  • Εγγύηση ποιότητας που περιλαμβάνει εγγυημένα χιλιόμετρα, εγγύηση ατρακάριστου και 12μηνη εγγύηση μηχανής (για οχήματα έως 8 ετών)
  • Δωρεάν κόστος μεταβίβασης αυτοκινήτου
  • Ευέλικτη χρηματοδότηση με δυνατότητα 0% προκαταβολής & 84 δόσεων
  • Δυνατότητα ανταλλαγής
  • Προνομιακές εκπτώσεις σε μελλοντικά service και ανταλλακτικά
  • Extra παροχές όπως βιολογικός καθαρισμός και επιλογές ασφάλισης.

Κάντε τώρα το σωστό βήμα στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Εμπιστευτείτε το Κέντρο Μεταχειρισμένων Koilakos Carpark.

Καλλιθέα: Λ. Συγγρού 330 | Τηλέφωνο: 210 90 15 100

Νέα Σμύρνη: Λεωφ. Συγγρού 169 | Τηλέφωνο: 210 93 57 030

Ανακαλύψτε περισσότερα για την εταιρεία Koilakos στο www.koilakos.gr/carpark/ ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.