Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Karenta Μεταχειρισμένα

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Karenta Μεταχειρισμένα

ΑΓΟΡΑ

Karenta Μεταχειρισμένα

ΑΓΟΡΑ

Ψάχνετε το επόμενο αυτοκίνητό σας και αναζητάτε ένα αξιόπιστο μεταχειρισμένο; Η έρευνά σας θα σταματήσει στην Karenta, καθώς εκεί θα βρείτε το αυτοκίνητο που ψάχνετε!

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο και Συνεργάτη Service για τις μάρκες Volkswagen, Audi και Škoda στην Ελλάδα. Γιατί λοιπόν να επιλέξετε μεταχειρισμένο από την Karenta;

Ανακαλύψτε όλα τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε με την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από την Karenta…

Πιστοποιημένα μεταχειρισμένα με την εγγύηση της Karenta
Θα βρείτε πιστοποιημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε τέλεια κατάσταση, με την εγγύηση της Karenta, μετά από έλεγχο σε 110 σημεία, από έμπειρους τεχνικούς.

Advertisement
Advertisement

Δικαίωμα επιστροφής
Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε με άλλο το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που δεν σας ικανοποιεί. Πράγμα που μπορεί να γίνει εντός 30 ημερών. Όσο για την ανταλλαγή, θα πραγματοποιηθεί στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Advertisement

Δυνατότητα χρηματοδότησης
Αποκτήστε σήμερα το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της επιλογής σας από την Karenta, μέσω ευέλικτου χρηματοδοτικού προγράμματος. Με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, σταθερές χαμηλές δόσεις και μεγάλη περίοδο αποπληρωμής.

Advertisement

Πρέπει να σημειωθεί, πως στην Karenta μπορείτε να βρείτε εγγυημένα μεταχειρισμένα από όλες τις μάρκες αλλά και όλες τις τεχνολογίες! Αν λοιπόν ψάχνετε υβριδικό ή ακόμα και ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ελάτε στην Karenta, βρείτε το όχημα της επιλογής σας και κινηθείτε οικονομικά και οικολογικά!

Τρόποι επικοινωνίας:
Τηλεφωνικό κέντρο: 210-9981800
Website: www.karenta.gr/metaxeirismena/
Facebook: www.facebook.com/karentahellas/
Instagram: www.instagram.com/karenta_cars/