Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Yamaha Switch On: Νέα εποχή ηλεκτρικών δικύκλων

Ελλάδα 6:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Yamaha Switch On: Νέα εποχή ηλεκτρικών δικύκλων

NEWSMOTO

Yamaha Switch On: Νέα εποχή ηλεκτρικών δικύκλων

NEWSMOTO

Η Yamaha Motor Europe ανακοίνωσε την είσοδο της εταιρείας στον κόσμο της ηλεκτρικής προσωπικής μετακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Το πρόγραμμα ονομάζεται Switch On και αφορά τη δημιουργία μιας γκάμας μελλοντικών ηλεκτρικών δίκυκλων που ξεκινά από ελαφριά ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα και φτάνει έως ηλεκτρικά scooter έτοιμα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μιας μεγάλης γκάμας πελατών σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. 

Η Yamaha θα συνεργαστεί με μία ή περισσότερες μεγαλουπόλεις και δήμους της Ευρώπης όπως το Παρίσι, το Μιλάνο και την Μαδρίτη που έχουν εξωφρενικό πρόβλημα μποτιλιαρίσματος αυτοκίνητων με σκοπό την δημιουργία υπηρεσίας “κοινής χρήσης”, δηλαδή υπηρεσίες ενοικίασης.

Advertisement
Advertisement

Τις επόμενες εβδομάδες η Yamaha θα λανσάρει τo NEO’s, ένα έξυπνο, προσβάσιμο και υψηλής ποιότητας ηλεκτρικό σκούτερ «ισοδύναμο μοντέλου με κινητήρα εσωτερικής καύσης 50 κ.εκ.» που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2019 του οποίου λεπτομέρειες θα σας έχουμε πολύ σύντομα!

Όσον αφορά τα νέα ηλεκτρονικά ποδήλατα Yamaha θα αρχίσουν να είναι διαθέσιμα πριν από το τέλος του 2022 μέσω του δικτύου της Yamaha, με στόχο να ολοκληρωθεί ένα μεγάλο δίκτυο επίσημων συνεργατών στην Ευρώπη μέσα στο 2023.

Advertisement

Ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Yamaha Motor Europe, Eric de Seynes, δήλωσε: «Η έννοια της κινητικότητας εξελίσσεται συνεχώς με τα χρόνια, και κατά συνέπεια οι πόλεις και οι υποδομές μας έχουν προσαρμοστεί σε αυτές τις αλλαγές. Ωστόσο, ένα πράγμα που παρέμεινε ίδιο με τις δεκαετίες είναι η καθολική επιθυμία και ανάγκη για προσωπική κινητικότητα που δίνει μια πραγματική αίσθηση ελευθερίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Ο Wayne Rainey θα καβαλήσει ξανά τη δίχρονη Yamaha YZR500 του 1992
Παρουσιάστηκε η ομάδα της Monster Energy Yamaha MotoGP 2022
Yamaha TMAX 2022 (+video)

Advertisement