Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Βοήθησε κι εσύ στη διαμόρφωση της 1ης ηλεκτρικής Harley-Davidson!

Ελλάδα 2:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βοήθησε κι εσύ στη διαμόρφωση της 1ης ηλεκτρικής Harley-Davidson!

NEWSMOTO

Βοήθησε κι εσύ στη διαμόρφωση της 1ης ηλεκτρικής Harley-Davidson!

NEWSMOTO

Οι ευρωπαίοι αναβάτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση του Project LiveWire, της πρώτης δηλαδή ηλεκτρικής Harley-Davidson!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Πως; Αυτό το καλοκαίρι θα επιλεχθούν αναβάτες απ’ όλη τη Γηραιά Ήπειρο, για να οδηγήσουν και να μοιραστούν την άποψή τους σχετικά με τη νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα. Αυτή δεν θα είναι προς πώληση αλλά μέσω του όλου Project, η Harley-Davidson προσπαθεί να κατανοήσει τις προσδοκίες του κοινού από ένα τέτοιο μοντέλο.

Μέσα λοιπόν από έναν on-line διαγωνισμό που έχει ξεκινήσει από την 1η Απρίλιου 2015, θα δοθεί η ευκαιρία σε 1.000 αναβάτες να συμμετέχουν στο Project LiveWire Experience tour, με στόχο να δοκιμάσουν αυτό το νέο μοντέλο μοτοσικλέτας και να δώσουν πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία τους. Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι αναβάτες θα πρέπει απλά να απαντήσουν στην ακόλουθη ερώτηση:
«Πώς θα περιγράφατε το Project LiveWire σε τρεις λέξεις που να μην υπερβαίνουν τους 50 χαρακτήρες»;

Advertisement
Advertisement

Το Project LiveWire European Tour θα ξεκινήσει από τη Μεγάλη Βρετανία στις 16-17 Μαΐου, πριν ταξιδέψει στη Γαλλία (27-28 Ιουνίου), την Ιταλία (11-12 Ιουλίου), τη Γερμανία (18-19 Ιουλίου) και την Ολλανδία (8-9 Αυγούστου).

Το πρόγραμμα του Project LiveWire περιλαμβάνει έναν στόλο από μοτοσικλέτες  για δοκιμαστικές διαδρομές, οι οποίες θα προβάλλονται μέσα από οθόνες καταγράφοντας την εξέλιξή του Project, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα οι αναβάτες να βγάλουν φωτογραφίες και να τις μοιραστούν με όποιον επιθυμούν με το πέρας της εκδήλωσης. Για όσους δεν οδηγούν, θα μπορούν να δοκιμαστούν στον ειδικό προσομοιωτή Jumpstart demo.

«Το Project LiveWire Experience Tour θα δώσει την ευκαιρία στους Ευρωπαίους μοτοσικλετιστές να δώσουν σημαντικά στοιχεία και την άποψή τους για το τι περιμένουν από μια αυθεντική ηλεκτρική Harley-Davidson. Αμέσως μετά την πρώτη φάση του Project LiveWire Experience tour στις ΗΠΑ, απευθυνόμαστε και στο Ευρωπαϊκό μας κοινό για να μας δώσει ιδέες και γνώμες, που θα μας βοηθήσουν στη διαμόρφωση της μελλοντικής κατεύθυνσης αυτής της συναρπαστικής τεχνολογίας», δήλωσε σχετικά ο EMEA Regional PR Manager της Harley-Davidson, Michael Carney.

Advertisement

Οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας, το ερωτηματολόγιο της φόρμας, που βρίσκεται στο projectlivewire.com. Η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού, είναι τέσσερις εβδομάδες πριν από την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης που πραγματοποιείται σε κάθε χώρα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να κατέχουν άδεια οδήγησης για όλους τους τύπους μοτοσικλετών. Οι νικητές θα ειδοποιούνται με e-mail περίπου τρεις εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση.