Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Voge 650 DSX: Παρουσιάστηκε στην Γαλλία

Ελλάδα 6:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Voge 650 DSX: Παρουσιάστηκε στην Γαλλία

NEWSMOTO

Voge 650 DSX: Παρουσιάστηκε στην Γαλλία

NEWSMOTO

Συνεχίζει η Voge την δυναμική της παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά.

Advertisement
Advertisement

Αυτή την φορά στην Γαλλία παρουσιάστηκε η adventure έκδοση του 650DS η οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος για περιπέτεια και πολυχρηστικότητα με τα ομόσταυλα 300 και 500DS.

Η DSX έκδοση όπως λέγεται κανονικά το μοντέλο εμφανίζεται με αυξημένες ταξιδιωτικές δυνατότητες καθώς επίσης και με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κατηγορίας περιπέτειας. Προστατευτικά κάγκελα, προστατευτική ποδιά του κινητήρα , ακτινωτοί τροχοί, ψηλά τοποθετημένο τελικό της εξάτμισης,  19αρης μπροστινος τροχός και 17αρης πίσω καθως και τα  ελαστικά διπλής χρήσης συμπληρώνουν τη σκληροτράχηλη εικόνα του 650DSX μαρτυρώντας τις δυνατότητες του για κίνηση και σε χωματινα τερέν.

 

Advertisement
Advertisement

 

Η μεγάλη έκπληξη αφορά τον κινητήρα της Loncin ο οποίος ειναι  μονοκύλινδρος, 652 κυβικά  υγρόψυκτος με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, ενώ τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό της Bosch. Η απόδοση του φτάνει τους 48 ίππους στις 6.750 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 6,1 kg-m στις 5.500 σ.α.λ., ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 5 σχέσεων.

Advertisement

Το πλαίσιο της νέας DSX  είναι ατσάλινο σωληνωτό με τις αναρτήσεις εμπρός και πίσω να είναι της KYB έχοντας μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων.

Το 650DSX διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό με Full LED φωτισμό, έγχρωμη TFT οθόνη με δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, USB θύρα φόρτισης και tubeless ελαστικά. Το ύψος της σέλας, στα 820 χιλιοστά από το έδαφος, συνεισφέρει στην εύκολη πρόσβαση του αναβάτη, ενώ τα 192 κιλά (στεγνό) το μετατρέπουν σε μια εύκολα διαχειρίσιμη μοτοσυκλέτα ακόμα και στο χώμα.

Advertisement

 

 

Advertisement

Παράλληλα, ξεχωρίζει και σε επίπεδο περιφερειακών με δίσκους 228 χιλιοστών για μπροστά σε σχήμα μαργαρίτας της Nissin και με δικάναλο σύστημα ABS της Bosch.

Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος, το ρεζερβουάρ των 18 λίτρων, η σχάρα αποσκευών καθώς και οι βαλίτσες αλουμινίου, αναδεικνύουν τις τουριστικές αλλά και εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου.

Η μοτοσυκλέτα στην Γαλλία κοστίζει 8.195€ ενώ για την δίκη μας αγορά δεν υπάρχει ακόμα εικόνα.