Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Triumph: Έρχονται ηλεκτρικά μοντέλα με την βοήθεια της Williams

Ελλάδα 23:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Triumph: Έρχονται ηλεκτρικά μοντέλα με την βοήθεια της Williams

NEWSMOTO

Triumph: Έρχονται ηλεκτρικά μοντέλα με την βοήθεια της Williams

NEWSMOTO

Ο Βρετανός κατασκευαστής μοτοσυκλετών εκδήλωσε επίσημα την πρόθεσή του να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ηλεκτρική μοτοσυκλέτα μπαίνοντας με αυτό το βήμα στον στίβο της ηλεκτροκίνησης. Στο νέο project συμμετέχει και η Williams.

Advertisement
Advertisement

 

Η Triumph Motorcycles ονομάζει αυτό το νέο project TE-1 με ορίζοντα ολοκλήρωσης τα δύο χρόνια. Η Βρετανοί έχουν συνάψει μόνο βρετανικές συνεργασίες για το TE-1 με κύριους συνεργάτες την Williams Advanced Engineering, την Integral Powertrain και το πανεπιστήμιο του Warwick και λαμβάνει και χρηματοδότηση από την κυβέρνηση.

Advertisement
Advertisement

Το project της Triumph δεν στοχεύει στην εξέλιξη ενός συγκεκριμένου μοντέλου αλλά στην εξέλιξη ηλεκτρικών κινητήρων, μπαταριών και συστημάτων μετάδοσης που θα είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των μοτοσυκλετών.

“Η νέα συνεργασία είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Triumph και τους εταίρους της να γίνουν ηγέτες στις τεχνολογίες που θα κάνουν εφικτή την ηλεκτροποίηση στις μοτοσυκλέτες με οδηγό τους πελάτες που προσπαθούν να μειώσουν τον περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο, συνδυαστικά με την επιθυμία για πιο οικονομική μετακίνηση και τις αλλαγές στη νομοθεσία. Το project TE-1 είναι ένα μέρος της στρατηγικής μας για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και εστιάζει στο να προσφέρει στους αναβάτες αυτό που περιμένουν από την Triumph, που είναι η τέλεια ισορροπία συμπεριφοράς, απόδοσης και πρακτικότητας.”, δήλωσε ο Nick Bloor CEO της Triumph.

Advertisement

“Η ομάδα της Williams Advanced Engineering είναι έτοιμη να εφαρμόσει την ειδίκευση της στην ηλεκτροποίηση των μεταφορών μαζί με τους συνεργάτες μας. Η Williams έχει ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες της σε έναν αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων με παγκόσμια φήμη και αυτό αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην εργασία που θα κάνουμε για να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση στις δύο ρόδες.”, είπε ο Craig Wilson διευθυντής της Williams Advanced Engineering.