Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Triumph Classics: Νέες χρωματικές επιλογές για το 2024

Ελλάδα 3:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Triumph Classics: Νέες χρωματικές επιλογές για το 2024

NEWSMOTO

Triumph Classics: Νέες χρωματικές επιλογές για το 2024

NEWSMOTO

Η Triumph ενισχύει τις κλασικές μοτοσικλέτες της με φρεσκάρισμα στους χρωματισμούς για την επόμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Όποιος έχει επισκεφτεί ένα από τα καταστήματα του δικτύου της Triumph στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, είναι αδύνατον να μην έχει μαγευτεί από τα κλασικά μοντέλα της βρετανικής μάρκας. Η πολυτέλεια, η προσοχή στη λεπτομέρεια και κυρίως η αυθεντικότητά τους ξεχωρίζουν σε τέτοιο βαθμό που κάνουν τον ανταγωνισμό να τρέμει.

Κάθε χρόνο η Triumph φροντίζει να φρεσκάρει την γκάμα της είτε με νέα μοντέλα, είτε με νέες εκδόσεις, είτε με νέους χρωματισμούς. Για το 2024 το εργοστάσιο του Χίνκλευ αποφάσισε να αναβαθμίσει τις χρωματικές επιλογές στα κλασικά μοντέλα προσφέροντας νέους, ακόμα πιο δυναμικούς χρωματισμούς.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από τα Speed Twin συναντάμε δύο νέους χρωματισμούς για το 900 και το 1200. Εκτός από τον κόκκινο/μαύρο συνδυασμό, στην περίπτωση του 900 έχουμε έναν νέο πράσινο και στην περίπτωση του 1200 έχουμε έναν ανθρακί με γκρι. Τα Scrambler επίσης έχουν νέες επιλογές με το 900 να αποκτά έναν πανέμορφο κίτρινο χρωματισμό και το 1200 το περιπετειώδες μπεζ.

Στα Bonneville επίσης έχουμε ανανέωση. Το T100 προσφέρεται σε πράσινο, το T120 έχει έναν νέο συνδυασμό μαύρου/λευκού, το Bobber απέκτησε ένα εκλεπτυσμένο μαύρο/γκρι και το Speedmaster ένα μπλε με ασημί. Τέλος, το Thruxton RS εκτός από μαύρο προσφέρεται και σε έναν συνδυασμό μαύρου με ασημί.

Advertisement

Οι νέοι χρωματισμοί στα κλασικά μοντέλα της Triumph είναι διαθέσιμοι και στην Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έργο τέχνης με καμβά την Triumph Bonneville (+video)

Triumph Tiger 900 Aragon: Τιμή και δόξα στα Rally Raid (+video)

Ρεκόρ παραγγελιών για τα 400άρια της Triumph (+video)