Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το top model της EICMA 2023

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το top model της EICMA 2023

NEWSMOTO

Το top model της EICMA 2023

NEWSMOTO

H EICMA σε συνεργασία με το περιοδικό motociclismo απένειμε το βραβείο της ομορφότερης μοτοσικλέτας της έκθεσης.

Advertisement
Advertisement

Από το 2005 η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο σε συνεργασία με το ιταλικό περιοδικό μοτοσικλέτας motociclismo έχουν ξεκινήσει το θεσμό της ομορφότερης μοτοσικλέτας της έκθεσης (Moto piu bella). Οι επισκέπτες ψηφίζουν την μοτοσικλέτα που τους εντυπωσίασε περισσότερο και την τελευταία ημέρα ανακοινώνεται το αποτέλεσμα.

Φέτος ο τίτλος της ομορφότερης μοτοσικλέτας της EICMA πήγε στην ολοκαίνουρια Ducati Hypermotard 698 Mono RVE. Πρόκειται για την εντυπωσιακή supermoto μοτοσικλέτα των Ιταλών η οποία είναι εξοπλισμένη με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 659 κ.εκ. και απόδοση 77,5 ίππους με άκρως διασκεδαστική φιλοσοφία οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Από τους 25.500 επισκέπτες που ψήφισαν στο διαγωνισμό, το 35% πήγε στην Hypermotard και την τελευταία ημέρα της έκθεσης το βραβείο παρέλαβε ο Ανδρέα Φεραρέσι, επικεφαλής του σχεδιαστικού κέντρου Centro Stile Ducati. Αυτή είναι η 12η φορά που η Ducati κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο και η 2η συνεχόμενη μετά την περσινή επικράτηση της Ducati Diavel V4.

Παράλληλα με την παρουσία όλων των νέων μοντέλων η Ducati είχε και δύο εκπλήξεις στην EICMA. Η μία ήταν η επετειακή Panigale V4 SP2 30th Anniversary 916 η οποία τίμησε τα 30 χρόνια της θρυλικής superbike 916. Η δεύτερη ήταν η ανακοίνωση των ημερομηνιών του World Ducati Week του 2024 που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Μιζάνο της Ιταλίας στις 26-28 Ιουλίου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποστολή newsmoto: Εντός έδρας η Ducati ενθουσίασε το κοινό
Ανασταίνει και νεκρούς το νέο supermoto της Ducati (+video)
Με Desmo η motocross της Ducati

Advertisement