Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το ρεκόρ της Triumph Rocket 3 στο 0-100 km/h

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ρεκόρ της Triumph Rocket 3 στο 0-100 km/h

NEWSMOTO

Το ρεκόρ της Triumph Rocket 3 στο 0-100 km/h

NEWSMOTO

Η Muscle Roadster της Triumph «σπάει» τα χρονόμετρα και γράφει έναν εντυπωσιακό χρόνο για τα 0-96 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

 

Η νέα Triumph Rocket 3, διαθέτει τον μεγαλύτερο κινητήρα μοτοσυκλέτας παραγωγής στον κόσμο, στα 2.500κ.εκ., και προσφέρει την υψηλότερη ροπή από κάθε μοτοσυκλέτα παραγωγής που μπορείτε να αγοράσετε, με τιμή  στα 221Nm. Για να αποδείξει πως οι δυνατότητές της δεν μένουν στις προδιαγραφές πέτυχε ένα νέο ρεκόρ για μοτοσυκλέτα παραγωγής Triumph, κάνοντας το 0-60 μίλια (0-96 χλμ) σε 2,73 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Ο Paul Stroud, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Triumph Motorcycles, δήλωσε: «Η Triumph έδειξε και πάλι μια ιδιαίτερη ικανότητα. Ποτέ μια μοτοσυκλέτα Triumph δεν έχει φτάσει σε μια τόσο απίστευτη επιτάχυνση. Στόχος μας ήταν να παρουσιάσουμε την εξαιρετική απόδοση του μοναδικού, ολοκαίνουριου τρικύλινδρου κινητήρα των 2,500κ.εκ. της Rocket.».

Advertisement

Το ρεκόρ επιτάχυνσης των 0-60 μιλίων / ώρα έγινε στην πίστα της Καρταγένα στην Ισπανία. Προετοιμάζοντας την απόπειρα του ρεκόρ, μια ομάδα μηχανικών από διάφορους κλάδους προετοίμασε μια έκδοση προ-παραγωγής της ολοκαίνουργιας Rocket 3 υπό την καθοδήγηση του Αρχιμηχανικού της Triumph, Stuart Wood. Εκτός από την προσπάθεια για καλύτερη πρόσφυση, η ομάδα έδωσε μεγάλη σημασία στην εξοικονόμηση βάρους σε όλη τη μοτοσυκλέτα, αλλά ακόμη και αυτό το μοντέλο (η Rocket 3 R) ήταν σε κοντά σε αυτό της παραγωγής αφού αφαιρέθηκαν: Οι καθρέπτες και η βάση πινακίδας όπως απαιτείται σε περιβάλλον πίστας.

Η πιο γρήγορη Triumph στον κόσμο

 

Advertisement