Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Το πιο petrolhead στατικό ποδήλατο ανήκει στην Pirelli

Ελλάδα 19:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο petrolhead στατικό ποδήλατο ανήκει στην Pirelli

NEWSMOTO

Το πιο petrolhead στατικό ποδήλατο ανήκει στην Pirelli

NEWSMOTO

Η Pirelli δημιούργησε ίσως το πιο αφοσιωμένο στους αγώνες στατικό ποδήλατο προπόνησης.

Advertisement
Advertisement

Για πολλούς η επίσκεψη σε κάποιο γυμναστήριο για την απαραίτητη σωματική άσκηση είναι μια βαρετή διαδικασία. Λύσεις όπως ένα στατικό ποδήλατο ή ένας διάδρομος και διάφορα άλλα όργανα γυμναστικής είναι συνήθως πολύ δημοφιλής και προσφέρουν τα απαραίτητα για ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης στο σπίτι.

Αν πάλι είστε φανατικός petrohead και λάτρης των αγώνων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας τότε η Pirelli έχει για εσάς μια καταπληκτική λύση. Πριν από μερικές ημέρες η κορυφαία μάρκα ελαστικών σε συνεργασία με την Ciclotte, παρουσίασαν ένα στατικό ποδήλατο προπόνησης το οποίο δεν μοιάζει με τίποτα από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε γυμναστήρια και σπίτια.

Advertisement
Advertisement

Τον σχεδιασμό του ποδηλάτου ανάλαβε ο Λούκα Σκιεπάτι και παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο Milan Design Week. Το όργανο γυμναστικής μοιάζει πολύ με ένα μεγάλο ελαστικό της Pirelli το οποίο έχει ενσωματωμένη μια πεταλιέρα ποδηλάτου, μια σέλα και δύο «κεραίες» που παίζουν το ρόλο του τιμονιού.

Εκτός από τον φουτουριστικό σχεδιασμό, το ποδήλατο διαθέτει και υψηλή τεχνολογία. Η πεταλιέρα έχει ενσωματωμένο σύστημα πολλαπλών ταχυτήτων και η κίνηση δίνεται σε έναν μεγάλο τροχό ο οποίος στο εσωτερικό του κρύβει έναν ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό μηχανισμό. Το Pirelli x Ciclotte διαθέτει και σύστημα συνδεσιμότητας με ειδική εφαρμογή στην οποία ο χρήστης μπορεί να βρει προγράμματα γυμναστικής, ιστορικό και πολλά ακόμα. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν το ποδήλατο θα βγει στην παραγωγή, αλλά σίγουρα κάποιοι ξέρουν ήδη τι θα ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη τα επόμενα Χριστούγεννα!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκαλυπτήρια για το ημερολόγιο της Pirelli 2023
Η… αφρόκρεμα των e-bikes στην Ελλάδα on-line
Εταιρεία με μοντέλο συνδρομητικών ΙΧ αποκτά e-scooters και e-bikes!

Advertisement