Live Κίνηση
Περισσότερα
EICMA 2023

Το newsmoto στην EICMA 2023

Ελλάδα 15:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το newsmoto στην EICMA 2023

EICMA 2023

Το newsmoto στην EICMA 2023

EICMA 2023

Το newsmoto ταξιδεύει στο Μιλάνο και σας μεταφέρει τον μαγικό κόσμο της σημαντικότερης έκθεσης μοτοσικλέτας στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς αμφιβολία η έκθεση EICMA αποτελεί το μοτοσικλετιστικό γεγονός της χρονιάς. Η σημαντικότερη έκθεση μοτοσικλέτας στον κόσμο επιστρέφει φέτος στο Μιλάνο για την 80ή έκδοσή της και θα ανοίξει τις πύλες της από τις 7 έως και τις 12 Νοεμβρίου του 2023.

Περισσότερες από 1.700 μάρκες από 45 χώρες θα παρουσιάσουν το παρόν και το μέλλον της μοτοσικλέτας με μοντέλα που θα δούμε για πρώτη φορά και τεχνολογίες που θα τις συναντήσουμε στο άμεσο μέλλον. Για το 2023 το 28% των εκθετών έρχονται για πρώτη φορά στην EICMA, ενώ επίσης για πρώτη φορά θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα eSports, αλλά και ειδικός χώρος για την urban mobility.

Advertisement
Advertisement

Το newsmoto θα ταξιδέψει φέτος στην EICMA 2023 και θα σας μεταφέρει όλη την ατμόσφαιρα της σπουδαιότερης έκθεσης στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών που απευθύνονται στους ανθρώπους του Τύπου στην κεντρική σελίδα του newsauto.gr θα υπάρχει live ανταπόκριση από το χώρο της έκθεσης για να μαθαίνεται από πρώτο χέρι ότι συμβαίνει στην EICMA.

Παράλληλα θα υπάρχει θεματική ενότητα στο newsmoto με όλα τα άρθρα που αφορούν την έκθεση με πρωτότυπες φωτογραφίες και βίντεο. Επιπλέον και μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του newsauto.gr (Facebook, Instagram) θα υπάρχουν ζωντανές ανταποκρίσεις, εικόνες και νέα από την EICMA.

Advertisement

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο newsauto.gr και το newsmoto για να ότι συμβαίνει, τι στιγμή που συμβαίνει στην φετινή EICMA 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η EICMA 2023 έχει την επίσημη υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Επίσημες εικόνες της Moto Guzzi Stelvio λίγο πριν την EICMA 2023
Θα δούμε στην EICMA το νέο KTM 990 Duke;

Advertisement