Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα μειωμένη τιμή για το QJMotor SRK700

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα μειωμένη τιμή για το QJMotor SRK700

NEWSMOTO

Νέα μειωμένη τιμή για το QJMotor SRK700

NEWSMOTO

Η QJMotor κατεβάζει την τιμή του naked μοντέλου SRK 700 κατά 1.000 ευρώ!

Advertisement
Advertisement

Οι τιμές των μοτοσικλετών έχει πάρει για τα καλά την ανηφόρα και η απόκτηση μιας ικανής μοτοσικλέτας πολλές φορές να γίνεται απαγορευτική. Υπάρχουν ωστόσο και εταιρείες όπως η QJMotor που έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να κρατάνε χαμηλά τις τιμές τους, αλλά να τις μειώνουν ακόμα περισσότερο κάνοντας πολύ δελεαστικές τις προτάσεις της.

Ένα από τα καλοκαιρινά δώρα μας ήρθε λοιπόν από την QJMotor καθώς ανακοίνωσε την μείωση της τιμής της SRK 700 κατά 1.000 ευρώ. Αυτό μεταφράζεται σε μια τιμή που διαμορφώνεται στις 5.995 ευρώ. Η προσφορά θα ισχύσει για περιορισμένο αριθμό μοντέλων και όπως μπορείτε να αντιληφθείτε η naked της QJMotor γίνεται ίσως η πιο δελεαστική μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Η SRK 700 ξεχωρίζει για την πολύ επιθετική του σχεδίαση με την μάσκα εμπρός να διαθέτει δύο αιχμηρά LED φωτιστικά σώματα. Ο κινητήρας από την άλλη είναι δικύλινδρος σε σειρά 698 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 73,5 ίππους και 67 Nm ροπής. Χάρη στον σύγχρονο ψεκασμό της Bosch η λειτουργία του είναι γραμμική και γεμάτη δίνοντας έναν διασκεδαστικό χαρακτήρα στη μοτοσικλέτα.

Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με αναρτήσεις της KYB οι οποίες αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλ. εμπρός και ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά Pirelli Angel GΤ, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δίσκους 320 χιλ. εμπρός, 4πίστονες δαγκάνες και ABS της Bosch.

Advertisement

Το ικανό naked της QJMotor είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, μπλε και μαύρο και μπορείτε να κάνετε ένα test ride στο κεντρικό κατάστημα της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είναι το QJMotor SRT 550 το τέλειο all-around;
Αυτό είναι το μοναδικό scooter της QJMotor
QJMotor SRK 700: Η ουσία των naked