Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Τι επιπλέον φέρνει η έκδοση GX+ στη Suzuki GSX-S1000GX (+video)

Ελλάδα 6:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι επιπλέον φέρνει η έκδοση GX+ στη Suzuki GSX-S1000GX (+video)

NEWSMOTO

Τι επιπλέον φέρνει η έκδοση GX+ στη Suzuki GSX-S1000GX (+video)

NEWSMOTO

Η Suzuki δίνει μια τουριστική πινελιά στο GSX-S1000GX με την έκδοση «GX+».

Advertisement
Advertisement

Η έλευση της GSX-S1000GX από τη Suzuki στο τέλος του 2023 δημιούργησε ένα ιδιαίτερο vibe στους λάτρεις των σπορ τουριστικών μοτοσικλετών. Η μοτοσικλέτα είναι βασισμένη στην ήδη εξαιρετική GSX-S1000GT, ωστόσο η διαφορετική γεωμετρία και ο premium εξοπλισμός με πολλά σύγχρονα συστήματα ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο άνεσης και οδηγικής απόλαυσης στον αναβάτη.

Η Suzuki προσφέρει (όχι στην Ελλάδα) επίσης την έκδοση GX+ στη μοτοσικλέτα για το 2024 που είναι προσανατολισμένη στο ταξίδι. Το βασικό στοιχείο της έκδοσης X είναι οι πλαϊνές βαλίτσες που τοποθετούνται στον βασικό εξοπλισμό και συνοδεύουν τη μοτοσικλέτα. Η χωρητικότητά τους είναι 36 λίτρα και είναι βαμμένες στο χρώμα της μοτοσικλέτας, δηλαδή είτε μπλε, είτε πράσινες, είτε μαύρες.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τις βαλίτσες η Suzuki έχει σχεδιάσει πολλά προαιρετικά αξεσουάρ άνεσης για τη μοτοσικλέτα όπως τη σέλα comfort και τα θερμαινόμενα grip. Οι πλαϊνές βαλίτσες της GSX-S1000GX+ δεν επηρεάζουν καθόλου την οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας χάρη στις ηλεκτρονικές αναρτήσεις της Showa. Ιδιαίτερα το σύστημα ημι-ενεργητικής λειτουργίας στην προφόρτιση της πίσω ανάρτησης φροντίζει πάντα η μοτοσικλέτα να έχει την ιδανική ισορροπία ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Ο κινητήρας παραμένει ο τετρακύλινδρος σε σειρά των 999 κ.εκ. με απόδοση 152 ίππους και συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο με quickshifter και IMU μονάδα μέτρησης για το ABS Στροφής και το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης με ευαισθησία στις κλίσεις.

Advertisement

Τη νέα Suzuki GSX-S1000GX μπορείτε να την προ παραγγείλετε με την τιμή να έχει οριστεί στις 17.995 ευρώ. Η έκδοση GX+ είναι ειδική έκδοση που δημιουργείται από επιλογή του εκάστοτε εισαγωγέα και δεν αφορά στην Ελληνική αγορά.

Advertisement

Βίντεο της νέας GSX-S1000GX.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με μοτοσικλέτες της Suzuki το All Road Training-Riding Academy
9+1 μοτοσικλέτες που ανυπομονούμε να οδηγήσουμε το 2024
Νέα χρώματα για το απόλυτο best seller της Suzuki το 2024 (+video)

Advertisement