Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Θριάμβευσε το «σκουριασμένο» Dax στα Honda Customs

Ελλάδα 14:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θριάμβευσε το «σκουριασμένο» Dax στα Honda Customs

NEWSMOTO

Θριάμβευσε το «σκουριασμένο» Dax στα Honda Customs

NEWSMOTO

Το πολύ ιδιαίτερο Honda Dax Furiosa ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού Honda Customs.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια η Honda δείχνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην εκδήλωση Wheels & Waves που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στην Μπιαρίτζ της Γαλλίας. Σε αυτήν την εκδήλωση η Honda έχει βρει την ευκαιρία να αναπτύξει την εκδήλωση Honda Customs η οποία έχει να κάνει με customizing σε διάφορα μοντέλα της.

Το 2023 την τιμητική τους είχαν τα μικρά ρετρό μοντέλα της μάρκας όπως το Dax και το Monkey. Οι διοργανωτές επέλεξαν επτά βελτιωμένα μοντέλα από κάθε γωνιά της Ευρώπης και τα έφεραν στη βόρεια Γαλλία προκειμένου να διαγωνιστούν για το πιο όμορφο.

Advertisement
Advertisement

Νικητής του 4ου Honda Customs είναι το Dax Furiosa του γκαράζ Art of Wheels Garage από την Πορτογαλία. Το 34% του κοινού που ψήφισε αποφάσισε ότι το Dax Furiosa ήταν το πιο ενδιαφέρον και όμορφο σχεδιαστικά μοντέλο για φέτος. Τον σχεδιασμό ανάλαβε η Ταμάρα Άλβες η οποία θέλησε να δώσει μια μετα-αποκαλυπτική διάσταση με έντονα τα στοιχεία της σκουριάς και της φθοράς από τα στοιχεία της φύσης.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Honda Monkey Manjushage από τη Γερμανία με 29%, ενώ την τρίτη θέση συμπλήρωσε το Monkey από τη Γαλλία που ονομάστηκε Tokyo. Στην ψηφοφορία έδωσαν το παρόν 21.606 φίλοι της μοτοσικλέτας, μια μεγάλη συμμετοχή αν αναλογιστούμε ότι φέτος ψήφισαν 41% περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MotoGP: Σκυμμένα κεφάλια σε Yamaha και Honda
Δείτε το Honda CL500 να μεταμορφώνεται στο απόλυτο scrambler (+video)
Στο σφυρί το Honda Dax «Ferrari» πρώην πρωταθλητή Formula 1

Advertisement