Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

SYM Siberia: Δύσκολο το πέρασμα στη Ρωσία

Ελλάδα 16:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SYM Siberia: Δύσκολο το πέρασμα στη Ρωσία

NEWSMOTO

SYM Siberia: Δύσκολο το πέρασμα στη Ρωσία

NEWSMOTO

Ο Κωντσταντίνος Μητσάκης με το SYM NH-T 300 συνεχίζει το ταξίδι του στη Σιβηρία.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες δυσκολίες στο απαιτητικό οδοιπορικό του Κωνσταντίνου Μητσάκη στη Σιβηρία με την SYM NH-T 300 εμφανίστηκαν μόλις έφτασε στα σύνορα με την Ρωσία. Ο Έλληνας αναβάτης αφού διάσχισε την Τουρκία και πέρασε με επιτυχία από την Γεωργία βρέθηκε στη Ρωσία.

Εκεί, βρέθηκε αντιμέτωπος με την ισχυρή γραφειοκρατία της χώρας και αναγκάστηκε να μείνει ακίνητος για τέσσερις ώρες πριν τελικά πάρει τα απαραίτητα έγγραφα για να συνεχίσει το ταξίδι του. Κατάφερε μάλιστα να «γράψει» σχεδόν 1.400 χιλιόμετρα από την πόλη Γκρόζνι μέχρι την πόλη Σαράτοφ έχοντας να αντιμετωπίσει και την επιθετική οδήγηση των Ρώσων οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Το μόνο καλό στην πρώτη επαφή με την Ρωσία ήταν η τιμή της βενζίνης στα 0,60 ευρώ το λίτρο. Στη Γεωργία, ο Μητσάκης και η SYM NH-T 300 πρόσθεσαν ακόμα 580 χιλιόμετρα, περνώντας από ιστορικές τοποθεσίες, όπως το Μπατούμι (την αρχαία Κολχίδα)και την ιστορική Μτσκέτα, μια από τις αρχαιότερες πόλεις της καυκάσιας χώρας.

Από εκεί, ο περίφημος Στρατιωτικός Δρόμος ανέλαβε να οδηγήσει την NH-T 300 στα σύνορα της Ρωσίας. Πρόκειται για μια υπέροχη ανάβαση στην ορεινή κορμοστασιά του Καυκάσου που κορυφώθηκε στο πέρασμα Κασμπέγκι (2.395 μέτρων) χαρίζοντας μοναδικές φυσιολατρικές εμπειρίες. Περνώντας τις δυσκολίες της ρωσικής επαρχίας, ο Μητσάκης συνέχισε την πορεία του ανατολικά και συνάντησε το ίχνος του Υπερσιβηρικού. Η περιπέτεια συνεχίζεται…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Υπερσιβηρικός της SYM (+video)
Το καινούριο δεξί χέρι του διανομέα από την SYM
Ψήνεστε για SYM TL 508; (+video)

Advertisement