Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο Υπερσιβηρικός της SYM (+video)

Ελλάδα 18:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Υπερσιβηρικός της SYM (+video)

NEWSMOTO

Ο Υπερσιβηρικός της SYM (+video)

NEWSMOTO

Το SYM NH-T 300 ταξιδεύει στις μακρινές στέπες της Σιβηρίας με ένα ανθεκτικό μοντέλο της SYM.

Advertisement
Advertisement

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης μας έχει συνηθίσει σε μεγάλα και δύσκολα οδοιπορικά σε μέρη του κόσμου που δύσκολα θα επισκεφτούμε ποτέ. Αυτήν τη φορά ο Έλληνας ταξιδιωτικός αρθρογράφος – φωτογράφος έβαλε πλώρη για Σιβηρία ακολουθώντας τη διαδρομή του Υπερσιβηρικού.

Η μοτοσικλέτα με την οποία θα κάνει το μεγάλο αυτό ταξίδι ο Μητσάκης είναι μια SYM NH-T 300. Η on-off μοτοσικλέτα έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά της και σίγουρα θα είναι το κατάλληλο «εργαλείο» σε αυτό το δύσκολο οδοιπορικό.

Advertisement
Advertisement

Το ταξίδι του Έλληνα αναβάτη περιλαμβάνει πέρασμα από την Τουρκία, την Γεωργία, τη Ρωσία και τέλος τη Σιβηρία σε μια διαδρομή που θα φτάσει τα 14.500 χιλιόμετρα. Τελικός προορισμός είναι η παραθαλάσσια πόλη Μανταγκάν στον Ειρηνικό Ωκεανό που αν όλα πάνε καλά θα φτάσει σε 35 ημέρες. Η επιστροφή θα γίνει με τρένο μέχρι την Μόσχα και από εκεί ξανά στη σέλα της SYM για επιστροφή στην Ελλάδα.

Το SYM SIBERIA είναι ακόμα ένα ταξίδι που στηρίζει η Γκοργκόλης Α.Ε. και έρχεται να προστεθεί στα επιτυχημένα SYM Road Trips, αλλά και τα προηγούμενα οδοιπορικά του Κωνσταντίνου Μητσάκη.

Advertisement

Πάρτε μια γεύση από παλαιότερο ταξίδι του Κωνσταντίνου Μητσάκη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
SYM ADX 125: Αστικός Ιντιάνα Τζόουνς
Το καινούριο δεξί χέρι του διανομέα από την SYM
Ψήνεστε για SYM TL 508; (+video)