Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Στη φυλακή για έναν καθρέπτη (video)

Ελλάδα 5:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη φυλακή για έναν καθρέπτη (video)

NEWSMOTO

Στη φυλακή για έναν καθρέπτη (video)

NEWSMOTO

Συνταξιούχος στη Βρετανία βγαίνει εκτός ελέγχου και πέφτει με δύναμη πάνω σε μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Είναι αρκετές οι περιπτώσεις που ένας μοτοσικλετιστής περνάει ανάμεσα από σταματημένα αυτοκίνητα και χωρίς να έχει υπολογίσει σωστά, χτυπάει κάποιον καθρέπτη.

 

Στις περισσότερες περιπτώσεις το θέμα λύνεται με πολιτισμένο τρόπο και με την καθορισμένη νομική διαδικασία, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις όπου οι μοτοσικλετιστές γίνονται… καπνός.

Advertisement
Advertisement

Μια παρόμοια κατάσταση είχαμε πρόσφατα στη Βρετανία, ωστόσο ο τρόπος που λύθηκε το ατύχημα οδήγησε τον οδηγό του αυτοκινήτου στη φυλακή. Ένας μοτοσικλετιστής με ένα enduro πέρασε δίπλα από ένα SUV ακουμπώντας τον καθρέπτη του. Ο οδηγός, συνταξιούχος, έγινε έξαλλος με το συμβάν και αποφάσισε να ακολουθήσει τον μοτοσικλετιστή ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει.

Μετά από μερικά λεπτά καταδίωξης η μοτοσικλέτα μπήκε σε ένα χωμάτινο μονοπάτι το οποίο οδηγούσε σε αδιέξοδο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κινούμενος με σχεδόν 80 χλμ./ώρα αποφάσισε να μην σταματήσει όταν παγιδεύτηκε η μοτοσικλέτα και έπεσε πάνω του ρίχνοντας τον αναβάτη άτσαλα στο έδαφος.

Advertisement

 

Το περίεργο είναι ότι όταν κλήθηκε η αστυνομία για το συμβάν, ο συνταξιούχος οδηγός ισχυρίστηκε ότι η κάμερα καταγραφής που είχε στο αυτοκίνητό του έσπασε. Όταν όμως είδε ότι τα πράγματα ζορίστηκαν τελικά παραδέχτηκε το ψέμα του, έδωσε το υλικό και του επιβλήθηκε 8 μήνες φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πανικός στην Αθηνών-Λαμίας: Ηλικιωμένος οδηγούσε αντίθετα για ένα χιλιόμετρο!
Απίστευτο: Μένουν από καύσιμα οχήματα στον Κηφισό
Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Τον χτύπησε και τον παράτησε (+video)

 

Advertisement