Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Season opening από την Ducati με πολλά νέα μοντέλα

Ελλάδα 10:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Season opening από την Ducati με πολλά νέα μοντέλα

NEWSMOTO

Season opening από την Ducati με πολλά νέα μοντέλα

NEWSMOTO

Η Ducati Hellas παρουσίασε τα νέα μοντέλα του 2024 σε μια δυναμική εκδήλωση στο Ducati Athens Store.

Advertisement
Advertisement

Με τον αέρα του νέου ρεκόρ πωλήσεων το 2023 και την συνεχή ανοδική πορεία της μάρκας σε όλο τον κόσμο, η Ducati παρουσίασε τα νέα της μοντέλα για το 2024 στο Ducati Athens Store.

Σε μια εκδήλωση γεμάτη μουσική, κοκτέιλ και πανέμορφες κόκκινες μοτοσικλέτες, οι φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να δουν μαζεμένα από κοντά όλα τα καινούρια μοντέλα. Τα περισσότερα βλέμματα, όπως ήταν λογικό, έπεσαν πάνω στην καινούρια Hypermotard 698 Mono.

Η μονοκύλινδρη supermotard μοτοσικλέτα, ιδιαίτερα στην έκδοση RVE, μαγνήτισε τα βλέμματα και άφησε πολλές υποσχέσεις για ατελείωτες πλαγιολισθήσεις και διασκέδαση σε πίστα και δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα μια εκρηκτική μοτοσικλέτα που συναντήσαμε πρώτη φορά ήταν η νέα Ducati Multistrada V4 RS. Πρόκειται για την πιο ισχυρή Multistrada που κατασκευάστηκε ποτέ με V4 κινητήρα από την Panigale και 180 τρομακτικούς ίππους.

Στην οικογένεια των Multistrada προστέθηκε το 2024 η έκδοση Grand Tour που είχαμε την τύχη να οδηγήσουμε πριν από μερικές ημέρες, ενώ στην έκθεση υπήρχε και η έκδοση Rally.

Εντυπωσιακή ήταν επίσης η νέα DesertX Rally με ιδιαίτερο χρωματισμό και περισσότερα εξαρτήματα που παραπέμπουν σε περιπέτειες και εξορμήσεις. Στο Ducati Athens Store υπήρχε επίσης μια πολύ σπάνια μοτοσικλέτα, η Streetfighter V4S Lamborghini.