Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Season Opening 2019 για το Ducati Athens

Ελλάδα 7:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Season Opening 2019 για το Ducati Athens

NEWSMOTO

Season Opening 2019 για το Ducati Athens

NEWSMOTO

Πραγματοποιήθηκε το Season Opening της Ducati για το 2019 και υποδέχθηκε με εκπλήξεις τους φίλους της μάρκας στις εγκαταστάσεις του Ducati Athens. Εκεί έγινε η πανελλήνια πρεμιέρα  για τις ολοκαίνουργιες Multistrada 950 S, Multistrada 1260 Enduro, Diavel 1260 και Hypermotard 950.

Advertisement
Advertisement

Season Opening 2019 για το Ducati Athens, ένα happening που περιμένουν ανυπόμονα κάθε χρόνο οι fans της Ducati, αφού τους δίνεται η ευκαιρία να δουν από κοντά και να προγραμματίσουν τη δοκιμή όλων των τελευταίων μοντέλων της.

Μάλιστα, ο ενθουσιασμός ήταν ακόμα μεγαλύτερος καθώς η εφετινή εκδήλωση συν έπεσε με την πρώτη θέση που έχει η Ducati στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, μετά τους πρώτους τρεις αγώνες του MotoGP, την ίδια στιγμή που ο Andrea Dovizioso φιγουράρει στην κορυφή, στο αντίστοιχο των αναβατών.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα νέα μοντέλα του 2019 «βρέθηκαν» στο Ducati Athens, για την πρώτη επίσημη παρουσίασή τους στην Ελλάδα. Οι φίλοι της Scuderia είχαν την ευκαιρία να δουν και να πληροφορηθούν για τις ολοκαίνουργιες Multistrada 950 S, Multistrada 1260 Enduro, Diavel 1260, Hypermotard 950 καθώς και τις επίσης νέες Scrambler Ducati: Icon, Café Racer, Full Throttle. Όσοι από τους φίλους της μάρκας ήθελαν, μπορούσαν να προγραμματίσουν ένα exclusive test ride για όλα τα παραπάνω μοντέλα, τις ημέρες μετά την εκδήλωση. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψει κάποιος τις νέες τεχνολογίες και τα συστήματα ασφάλειας που απογειώνουν την οδηγική απόλαυση με μια Ducati. Από το Season Opening 2019 δεν έλειπε η Panigale V4 R, μία εκπληκτική μοτοσικλέτα που έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από το διεθνή ειδικό Τύπο και που αποτελεί αντικείμενο πόθου για τους φίλους των δύο τροχών.

Τους επισκέπτες του Season Opening 2019 περίμενε και μία ευχάριστη έκπληξη. Μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα, με την παραγγελία μοτοσυκλέτας ο πελάτης κέρδιζε ένα ταξίδι σε μία από τις πίστες του MotoGP.

Advertisement