Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Scooter με σύστημα ραντάρ;

Ελλάδα 1:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scooter με σύστημα ραντάρ;

NEWSMOTO

Scooter με σύστημα ραντάρ;

NEWSMOTO

Η Pai Mobility παρουσίασε το πρώτο scooter με σύστημα ολοκληρωμένο σύστημα υποβοήθησης της οδήγησης.

Advertisement
Advertisement

Η επίθεση των κατασκευαστών από την Κίνα όσον αφορά τους δύο τροχούς έχει κορυφωθεί αφού τα νέα μοντέλα που μας έρχονται από την μεγάλη ασιατική χώρα έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα, όπως αποδεικνύει το νέο scooter Pai TS3 Pro, σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν και τις παραδοσιακές δυνάμεις της μοτοσικλέτας, τουλάχιστον στον τομέα της τεχνολογίας. Το Pai TS3 Pro είναι το κορυφαίο ηλεκτρικό scooter στην γκάμα της εταιρείας και διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα ραντάρ το οποίο συναντάμε για πρώτη φορά σε scooter.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελείται από 8 κάμερες και πολλούς αισθητήρες οι οποίοι παρέχουν στο scooter σύστημα Adaptive Cruise Control, αναγνώριση οχημάτων και πεζών, σύστημα ειδοποίησης σύγκρουσης, σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου, σύστημα διατήρησης της λωρίδας και αυτόματο σύστημα διαχείρισης των φώτων.

Το Pai TS3 Pro είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα 15 kW (20 ίπποι) ο οποίος χαρίζει τελική ταχύτητα 110 χλμ./ώρα στο scooter και εκρηκτικές επιταχύνσεις. Η μπαταρία είναι λιθίου 32 Ah με αυτονομία σχεδόν 150 χιλιόμετρα, ενώ το βάρος του TS3 είναι μόλις 150 κιλά. Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και την τιμή του στη Γερμανία που είναι στα 3.700 ευρώ τότε έχουμε ένα κρυμμένο διαμαντάκι.

Advertisement

Η μοναδική εταιρεία που έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η Piaggio η οποία στο MP3 έχει τοποθετήσει σύστημα ειδοποίησης τυφλού σημείου και αλλαγής λωρίδας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα χρώματα για την Triumph Tiger Sport 660
Αυτή είναι η απόλυτη μοτοσικλέτα για pizzaiolo! (+video)
Στην Ελλάδα η πολλά υποσχόμενη UM Renegade 300