Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Σχεδόν έτοιμη η KTM 390 Adventure

Ελλάδα 23:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σχεδόν έτοιμη η KTM 390 Adventure

NEWSMOTO

Σχεδόν έτοιμη η KTM 390 Adventure

NEWSMOTO

Η αυστριακή KTM συνεχίζει την εξέλιξη της νέας KTM 390 Adventure που έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο. Ο κατασκοπευτικός φακός έπιασε τους δοκιμαστές της εταιρίας να δοκιμάζουν την μοτοσυκλέτα στο δρόμο χωρίς να υπάρχει πολύ καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

 

Η KTM 390 Adventure που βρίσκεται σε εξέλιξη από την αυστριακή εταιρία πιάστηκε από τον φωτογραφικό φακό των κατασκόπων με σχεδίαση που θυμίζει τις νέες μεγαλύτερου κυβισμού 790 Adventure της KTM. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από την βρετανική ιστοσελίδα MCN.

Advertisement
Advertisement

Η μοτοσυκλέτα που φαίνεται στις φωτογραφίες έχει τροχούς αλουμινίου 19 και 17 ιντσών μπροστά και πίσω αντίστοιχα αλλά υπάρχει και έκδοση της μοτοσυκλέτας που εξελίσσεται με τροχούς στις 21 και 18 ίνστες αντίστοιχα.
Το δοκιμαστικό μοντέλο με το ελάχιστο καμουφλάζ φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική μορφή του μοντέλου παραγωγής με του οδηγούς εξέλιξης να το έχουν εξοπλίσει και με βαλίτσες που ανήκουν στο προαιρετικό εξοπλισμό.

Η μεσαίου κυβισμού on-off της KTM κινείται από τον μονοκύλινδρο κινητήρα που είναι γνωστός από το 390 Duke με τον αυστριακό κατασκευαστή να έχει πραγματοποιήσει αλλαγές στην απόδοση του για να καλύτερη απόδοση στην οδήγηση στο χώμα. Η νέα εξάτμιση και ο καταλύτης είναι οι αλλαγές που παρατηρούνται οπτικά.

Advertisement

Το πλαίσιο είναι επίσης εξέλιξη εκείνου του Duke και του RC390 με κατάλληλες αλλαγές για χωμάτινη οδήγηση και μεγάλες διαδρομές στις αναρτήσεις. Ο εξοπλισμός θα είναι πλούσιος με μεγάλη TFT οθόνη στον πίνακα των οργάνων και πολυχρηστικά χειριστήρια στο τιμόνι και τελευταίας γενιάς συστήματα ασφάλειας.

Η 390 Adventure φημολογείται ότι θα αποκαλυφθεί στην διεκνή έκθεση μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο το Νοέμβριο.

Advertisement

Πηγή: MCN