Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

QJMotor SRV 125: Η μεγάλη των cruiser σχολή

Ελλάδα 7:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

QJMotor SRV 125: Η μεγάλη των cruiser σχολή

NEWSMOTO

QJMotor SRV 125: Η μεγάλη των cruiser σχολή

NEWSMOTO

Το μικρό cruiser της QJMotor έρχεται να βάλει την αυθεντικότητα και το στυλ στις καθημερινές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Πριν από μερικές δεκαετίες μια από τις πιο ζηλευτές μοτοσικλέτες που κυκλοφορούσαν στους δρόμους ήταν οι cruiser. Θα θυμάστε τα Virago και τα Shadow ή τις μεγαλύτερες Harley Davidson και τις Indian, οι οποίες είχαν φτάσει στο σημείο να κυριαρχούν στην προτίμηση των αναβατών, δημιουργώντας και μια ιδιαίτερη φιλοσοφία στους δικυκλιστές.

Στις μέρες μας η συγκεκριμένη κατηγορία γνωρίζει και πάλι άνθιση με πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα, ακόμα και στις μικρές κατηγορίες κυβισμού να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η QJMotor SRV 125, μια μικρή cruiser η οποία ακολουθεί το κλασικό, αυθεντικό στυλ της κατηγορίας, με σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις που το κάνουν πρακτικό και ασφαλές στις αστικές μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας του SRV 125 είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 15 ίππους και 12,1 Nm ροπής. Χάρη στην εμπειρία της QJMotor και το σωστά επιλεγμένο σύστημα τροφοδοσίας, η μοτοσικλέτα είναι αποδοτική και πολύ οικονομική με την εταιρεία να αναφέρει κατανάλωση της τάξης των 2,5 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα. Η αυτονομία δηλαδή μπορεί να ξεπεράσει τα 580 χιλιόμετρα χάρη στο ρεζερβουάρ των 14,7 λίτρων.

Advertisement

Πολύ καλά μελετημένη είναι η οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας χάρη στις καλές αναρτήσεις με τηλεσκοπικό πιρούνι 37 χιλ. εμπρός και δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω. Παράλληλα, τα φρένα έχουν δίσκους σε κάθε τροχό με σύστημα ABS. Στον εξοπλισμό, η SRV 125 διαθέτει LED φώτα, LCD οθόνη πληροφοριών, ενώ μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα αυτοκινήτου, πάντα με τις προϋποθέσεις του νόμου ισοδυναμίας αδειών οδήγησης.

Advertisement

Η QJMotor SRV 125 είναι διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 2.695 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με το καλημέρα best seller το QJMotor SRT 800X
Ετοιμάζει V4 cruiser η QJMotor;
QJMotor SRK 700: Η ουσία των naked