Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πρώτη εικόνα του motocross πλαισίου της Triumph (+video)

Ελλάδα 21:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη εικόνα του motocross πλαισίου της Triumph (+video)

NEWSMOTO

Πρώτη εικόνα του motocross πλαισίου της Triumph (+video)

NEWSMOTO

Η Triumph έδωσε το πρώτο χειροπιαστό στοιχείο για την επερχόμενη motocross μοτοσικλέτα της.

Advertisement
Advertisement

Η Triumph έχει πάρει πολύ σοβαρά το ζήτημα χωμάτινες μοτοσικλέτες και βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για να μας αποκαλύψει το πρώτο της motocross μοντέλο. Το πόσο σοβαρά έχει πάρει η βρετανική εταιρεία το off-road φαίνεται από τα πρόσωπα που έχει μαζέψει για να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται αποκλειστικά σε αυτό το θέμα.

Ρίκι Καρμικέλ, Μπόμπι Χιούετ, Ντέιβ Άρνολντ, Ιβάν Τεντέσκο και Στέφεν Γουέστφολ είναι μερικά από τα μέλη της ομάδας εξέλιξης της μοτοσικλέτας και σίγουρα μπορεί να πει κανείς ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία δεν τους λείπει.

Σε ένα βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Triumph εμφανίζεται για πρώτη φορά το πλαίσιο της motocross μοτοσικλέτας.

Advertisement
Advertisement

Την παρουσίαση ανάλαβε ο πρώην πρωταθλητής Ρίκι Καρμικέλ ο οποίος έχει ήδη οδηγήσει την πρωτότυπη μοτοσικλέτα στην Αμερική. Σε αντίθεση με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, το πλαίσιο δεν ακολουθεί τη δομή της KTM, αλλά είναι ένα υβρίδιο χυτού μέρους και σωληνωτού τμήματος.

Advertisement

Το τμήμα γύρω από τον «λαιμό» του τιμονιού είναι χυτό από αλουμίνιο και συνδέεται με ένα σωληνωτό τμήμα επίσης από αλουμίνιο. Το πλαίσιο της Triumph είναι σχεδιασμένο από την αρχή και δεν ακολουθεί τη δομή των ευρωπαϊκών και ιαπωνικών motocross, κάτι που δείχνει τη θέληση των Βρετανών να φέρουν το δικό τους στίγμα στον κόσμο του χώματος.

Advertisement

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την χωμάτινη μοτοσικλέτα της Triumph.

Βίντεο με το πλαίσιο της Triumph.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Triumph Classics: Νέες χρωματικές επιλογές για το 2024
Triumph Tiger 900 Aragon: Τιμή και δόξα στα Rally Raid (+video)
Ρεκόρ παραγγελιών για τα 400άρια της Triumph (+video)