Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πού θα βρείτε τις μοτοσικλέτες της Kove

Ελλάδα 7:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πού θα βρείτε τις μοτοσικλέτες της Kove

NEWSMOTO

Πού θα βρείτε τις μοτοσικλέτες της Kove

NEWSMOTO

Η Kove ανακοίνωσε το δίκτυο συνεργατών της στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Γκοργκόλης Α.Ε.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις μάρκες που έχει ξεκινήσει δυναμικά την είσοδό της στην ελληνική αγορά είναι η Kove. Μπορεί η κινεζική εταιρεία να μην έχει ακόμα πολλά μοντέλα στην γκάμα της, ωστόσο ότι κι αν έχει επιδείξει έχει κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού – ιδιαίτερα του κοινού με χωμάτινες ανησυχίες.

Στην κορυφή του ενδιαφέροντος βρίσκεται χωρίς αμφιβολία η 450 Rally, μια Off-Road μοτοσικλέτα επιπέδου Rally Raid με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, και τιμή πολύ ανταγωνιστική. Εξίσου σημαντική είναι η adventure μοτοσικλέτα 800X Pro με ισχυρό δικύλινδρο κινητήρα, πλούσιο εξοπλισμό και πολύ ποιοτικά περιφερειακά που θα ζήλευαν μοτοσικλέτες με διπλάσια τιμή.

Η Kove στην Ελλάδα πρόσφατα ανακοίνωσε το δίκτυο συνεργατών της που περιλαμβάνει 8 καταστήματα στην Αθήνα και 12 καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα, από την Κρήτη ως τη Δράμα. Οι καινούριες μοτοσικλέτες της Kove αναμένονται στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα και σίγουρα θα μπορέσετε να τις δείτε στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 στο Metropolitan Expo.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με την έντονη δραστηριότητα της Kove στην Ελλάδα, έχουμε δραστηριότητα και στα διοικητικά της εταιρείας στην Κίνα. Πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο Πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας Ζάνγκ Ξουέ αποσύρεται από τη θέση του CEO. Θα παραμείνει ενεργό μέλος της εταιρείας από διαφορετικό πόστο, κάτι σημαντικό για την Kove αφού το πάθος του για τις μοτοσικλέτες ήταν εκείνο που έφερε την Kove στο σημείο που είναι τώρα.