Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πόσο κοστίζει η βασική έκδοση της νέας Triumph Tiger 900

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει η βασική έκδοση της νέας Triumph Tiger 900

NEWSMOTO

Πόσο κοστίζει η βασική έκδοση της νέας Triumph Tiger 900

NEWSMOTO

H Triumph αναβάθμισε ουσιαστικά την καινούρια Tiger 900 με περισσότερη δύναμη και καλύτερο εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Ο ερχομός της νέας Triumph Tiger 900 έφερε νέο αέρα στην γκάμα της βρετανικής μάρκας βάζοντας ξανά τη δημοφιλέστατη μοτοσικλέτα δυναμικά στην κατηγορία των adventure. Η Triumph δημιούργησε τρεις εκδόσεις για τη νέα Tiger 900 με την βασική να είναι η Tiger 900 GT.

Οι βασικές αλλαγές που συναντάμε στην έκδοση GT σε σχέση με τις άλλες δύο (GT Pro και Rally Pro) έχουν να κάνουν με τις αναρτήσεις και τους τροχούς. Η καινούρια Tiger 900 GT είναι εξοπλισμένη με ανεστραμμένο πιρούνι 45 χιλ. εμπρός της Marzocchi διαδρομής 180 χιλ. και μονό αμορτισέρ επίσης της Marzocchi πλήρως ρυθμιζόμενο πίσω με διαδρομή 170 χιλ.

Η διαφορά με την έκδοση GT Pro είναι πως η πίσω ανάρτηση έχει ηλεκτρονική ρύθμιση, ενώ η απλή GT έχει χειροκίνητη ρύθμιση. Το βάρος είναι επίσης διαφορετικό με την GT να είναι η πιο ελαφριά από τις τρεις στα 219 κιλά, ενώ οι τροχοί είναι χυτοί αλουμινένιοι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω. Πλαίσιο, φρένα (Brembo) με ABS Στροφής, ηλεκτρονικά (Off-Road επιλογές στην έκδοση Rally Pro) και κινητήρας είναι ίδια σε όλες τις εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το καινούριο μηχανικό σύνολο είναι φυσικά τρικύλινδρο 888 κ.εκ. με απόδοση 108 ίππους και 90 Nm ροπής. Στον εξοπλισμό, η βασική έκδοση GT διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph.

Η καινούρια Triumph Tiger 900 GT είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματισμούς με τιμή εκκίνησης τα 14.690 ευρώ.

Λεπτομέρειες για την οικογένεια Tiger 900 2024.