Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πώς θα κάνετε test ride στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024;

Ελλάδα 21:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς θα κάνετε test ride στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024;

NEWSMOTO

Πώς θα κάνετε test ride στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024;

NEWSMOTO

Αμέτρητες μοτοσικλέτες σας περιμένουν στο Metropolitan Expo για να οδηγήσετε.

Advertisement
Advertisement

Διανύουμε τις δύο τελευταίες ημέρες της φετινής Έκθεσης Μοτοσικλέτας 2024 και το Σαββατοκύριακο (13-14 Απριλίου) αναμένεται το Metropolitan Expo να πλημμυρήσει από κόσμο.

Εκτός από τα καλοφτιαγμένα περίπτερα των εταιρειών και τις αστραφτερές μοτοσικλέτες, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν κάποιες από αυτές στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από την έκθεση.

Μπαίνοντας στον χώρο της Έκθεσης και αφού περάσετε τα πρώτα εντυπωσιακά περίπτερα στο δεξί διάδρομο υπάρχει μια τεράστια ταμπέλα που αναγράφει TEST RIDES. Ακολουθώντας το διάδρομο θα βρεθείτε στον χώρο των test rides όπου θα οδηγήσετε μοντέλα από σχεδόν όλες τις εταιρείες.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο στάδιο είναι να δώσετε τα στοιχεία σας στη γραμματεία και να συμπληρώσετε μια υπεύθυνη δήλωση. Προσοχή! Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης. Απαραίτητη προϋπόθεση επίσης είναι να έχετε μαζί σας κράνος, γάντια, μπουφάν, να φοράτε παντελόνι μακρύ και κλειστά παπούτσια.

Αφού πάρετε τα νούμερα προτεραιότητας, μόλις η μοτοσικλέτα που έχετε επιλέξει για test ride είναι διαθέσιμη, ανεβαίνετε στη σέλα της και ακολουθείτε μια προδιαγεγραμμένη διαδρομή. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν έμπειροι αναβάτες-εκπαιδευτές να σας βοηθήσουν σε ότι θελήσετε, ενώ η διάρκεια του test ride είναι περίπου 7-8 λεπτά. Μπορείτε να οδηγήσετε μέχρι και 3 διαφορετικά μοντέλα την ίδια ημέρα.

Θυμίζουμε ότι για το Σαββατοκύριακο οι ώρες των test rides είναι από τις 12:00 έως και τις 19:00. Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου στο Metropolitan Expo από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.