Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πικάντικες προσφορές από την GasGas

Ελλάδα 7:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πικάντικες προσφορές από την GasGas

NEWSMOTO

Πικάντικες προσφορές από την GasGas

NEWSMOTO

Η GasGas προσφέρει μοντέλα enduro του 2023 με δώρα αξίας έως και 1.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η GasGas ειδικεύεται στις μοτοσικλέτες enduro και motocross με τεράστια εμπειρία στους αγώνες. Από τη στιγμή μάλιστα που πέρασε στα χέρια του Ομίλου Pierer (KTM), τα μοντέλα της απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερη τεχνογνωσία και ποιότητα.

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος, επίσημος αντιπρόσωπος της GasGas στην Ελλάδα αποφάσισε να κάνει πιο πικάντικη την απόκτηση μιας χωμάτινης μοτοσικλέτας της GasGas προχωρώντας σε προσφορές για επιλεγμένα μοντέλα του 2023. Πιο συγκεκριμένα, με την επιλογή μιας enduro GasGas EC του 2023 μπορείς να αποκτήσει δώρα αξίας 1.000 ευρώ από το τμήμα PowrrWear ή PowerParts της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Οι μοτοσικλέτες της GasGas έχουν τον τρόπο να μυήσουν τους νέους αναβάτες στον κόσμο του enduro και ταυτόχρονα να καλύψουν τις ανάγκες των πιο προχωρημένων ερασιτεχνών χάρη στα ποιοτικά της περιφερειακά και τους ισχυρούς δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες.

Η προσφορά της Πέτρος Πετρόπουλος είναι για περιορισμένο αριθμό enduro μοντέλων του 2023 που είναι διαθέσιμες θα δίνονται από το επίσημο δίκτυο GasGas.

Advertisement

Η γκάμα enduro της GasGas για το 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εγκαίνια για το νέο Central Store KTM-Husqvarna-GasGas στην Αθήνα
Με τη Red Bull στο πλευρό της το 2024 η GasGas MotoGP (+video)
Ισχυρή συνεργασία KTM και Santander στην Ελλάδα