Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Car Of The Year | newsautoMOTO

Newsmoto

Piaggio Beverly 350 Tourer: Η κορυφαία έκδοση (+τιμή)

  • newsmototeam

Η νέα κορυφαία έκδοση της οικογένειας Beverly είναι διαθέσιμη. Η ειδική έκδοση 350 Tourer, περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της: Ανεμοθώρακα, βαλιτσάκι και σύστημα διασύνδεσης Piaggio mia, στανταρ ABS και ASR, πλούσιο εξοπλισμό και αποκλειστική εμφάνιση.

 

Το Piaggio Beverly, από το 2001 που κυκλοφόρησε, έφερε την επανάσταση στην αγορά των σκούτερ μεσαίου κυβισμού, παρουσιάζοντας έναν νέο τύπο δίτροχου με ελκυστικό σχεδιασμό, υψηλές επιδόσεις και ασφάλεια, όχι μόνο χάρη στους τροχούς μεγάλης διαμέτρου αλλά και στο πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας που διαθέτει.

Η εμπορική επιτυχία του Beverly συνοδευόταν πάντα από συνεχείς βελτιώσεις, οι οποίες το κράτησαν στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, αλλά κυρίως στην κορυφή των προτιμήσεων όσων κινούνται στις πόλεις. Με το Beverly, η Piaggio, ολοκληρώνει την προσφορά της στην κατηγορία των σκούτερ με μεγάλους τροχούς, απαντώντας σε κάθε ανάγκη καθημερινής μετακίνησης. Η γκάμα της ανοίγει με το Liberty. Ακολουθεί το Medley, ένα μοντέλο με πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει το σύστημα «Start&Stop», τον κινητήρα Piaggio i-Get στην υγρόψυκτη εκδοχή του, το ABS, αλλά και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, για δύο full-face κράνη. Η οικογένεια Beverly αντιπροσωπεύει λοιπόν την άφιξη στα σκούτερ Piaggio με μεγάλους τροχούς, μεγαλύτερου κυβισμού.

Νέα έκδοση Beverly 350 Tourer

Η γκάμα Piaggio Beverly για το 2020 περιλαμβάνει τις εκδόσεις Beverly και Beverly S με τους κινητήρες 300 και 350, ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη είναι η ειδική έκδοση Beverly 350 Tourer.

Νέο Piaggio MP3 300 HPE

Το Beverly 350 Tourer διατίθεται με τον σύγχρονο υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 330 κ.εκ., 4-χρονο, 4-βάλβιδο, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, του Piaggio Group. Ένας κινητήρας που σχεδιάστηκε για να παρέχει επιδόσεις συγκρίσιμες με εκείνες ενός κινητήρα 400 κ.εκ., αλλά με τις συμπαγείς διαστάσεις και το μειωμένο βάρος ενός κινητήρα 300 κ.εκ. Είναι ο μοναδικός στην κατηγορία που χρησιμοποιεί αυτόματο φυγοκεντρικό πολύδισκο υγρό συμπλέκτη, που εξασφαλίζει διαχρονικά καλύτερες και πιο σταθερές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η μέγιστη ισχύς είναι 30,2 ίπποι στις 8.250 στροφές και μέγιστη ροπή 29 Nm στις 6.250 στροφές.

Όπως όλη η γκάμα Beverly, η έκδοση Tourer διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό: Σύστημα πέδησης ABS και έλεγχος πρόσφυσης ASR, τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της σέλας που παράλληλα ενεργοποιεί τα φλας για αναγνώριση του οχήματος από απόσταση (λειτουργία «Bike Finder»), θύρα USB στο ντουλαπάκι, χρήσιμη για τη φόρτιση συσκευών. Διαθέτει επίσης πίνακα οργάνων με οθόνη LCD με λυχνίες για τα συστήματα ABS και ASR (το τελευταίο μπορεί να απενεργοποιηθεί από το κατάλληλο κουμπί στο τιμόνι).

Piaggio: Προσφορά για το Liberty 150 (video+τιμές)

Το Piaggio Beverly 350 Tourer, η νέα ναυαρχίδα της σειράς Beverly, ξεχωρίζει για τον επιπλέον λειτουργικό και τεχνολογικό εξοπλισμό: Σπορ φιμέ παρμπρίζ και μεγάλο βαλιτσάκι 36 λίτρων στο χρώμα του οχήματος, με πλάτη συνεπιβάτη στο ίδιο χρώμα με τη σέλα. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης το σύστημα διασύνδεσης Piaggio Mia, για τη σύνδεση smartphone με το όχημα μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό, μέσω της ειδικής εφαρμογής, επιτρέπεται η καταγραφή και εμφάνιση ενός πλήθους σχετικών πληροφοριών στην τηλεφωνική συσκευή.

Το Piaggio Beverly 350 Tourer διατίθεται αποκλειστικά στον παστέλ χρωματισμό Γκρι «Grigio Materia», που συνδυάζεται με μαύρη σέλα δύο υλικών και φινιρίσματα σε ανοιχτό γκρι «argento cometa», που επεκτείνονται και στα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με το ασημί τελείωμα στις μαύρες ζάντες.

Το νέο Beverly 350 Tourer διατίθεται στα σημεία πώλησης Piaggio σε τιμή προσφοράς 5.490 ευρώ, με όφελος 620 ευρώ.

Δημοφιλή στο Protothema.gr