Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ποια premium μάρκα μοτοσικλέτας θα βρίσκεται στο Fuori Concorso

Ελλάδα 21:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια premium μάρκα μοτοσικλέτας θα βρίσκεται στο Fuori Concorso

NEWSMOTO

Ποια premium μάρκα μοτοσικλέτας θα βρίσκεται στο Fuori Concorso

NEWSMOTO

Υπάρχουν αρκετοί premium κατασκευαστές μοτοσικλετών, αλλά μόνο ένας θα πάρει μέρος στο φετινό Fuori Concorso.

Advertisement
Advertisement

Το Fuori Concorso για εκείνους που δεν γνωρίζουν, είναι η κορυφαία συνάντηση φανατικών του αυτοκινήτου που κάθε χρόνο προσελκύει τα πολυτελέστερα και πιο εικονικά αυτοκίνητα στον κόσμο. Η εκδήλωση ξεκίνησε το 2019 από τον Γουλιέλμο Μιάνι και από την αρχή είχε στόχο να συγκεντρώσει εκλεπτυσμένους λάτρεις του αυτοκινήτου και μερικά από τα πιο σπάνια και ακριβά μοντέλα σε όλο τον κόσμο.

Φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Λίμνη Κόμο της Ιταλίας 20-21 Μαΐου και για πρώτη φορά θα πάρει μέρος επίσημα μια μάρκα μοτοσικλέτας. Αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την MV Agusta, την θρυλική ιταλική μάρκα από το Βαρέζε η οποία ταιριάζει άριστα στη μορφή και την φιλοσοφία του Fuori Concorso.

Advertisement
Advertisement

 

Για να προετοιμαστεί κατάλληλα για την premium εκδήλωση η MV Agusta αποφάσισε να σχεδιάσει μια νέα έκδοσης της μοναδικής της Superveloce. Για πρώτη φορά στην εκδήλωση Fuori Concorso οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά στην καινούρια Superveloce 1000. Η μοτοσικλέτα θα είναι σε πρωτότυπη μορφή και θα βρίσκεται στην Villa del Grumello μόνο την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης. Παράλληλα,  η MV Agusta θα έχει και μια έκπληξη που είναι η παρουσία του τεράστιου Τζιάκομο Αγκοστίνι.

Advertisement

Δίπλα στην Superveloce 1000 η MV Agusta θα υπάρχει επίσης η αγωνιστική MV Agusta 500 72/74 με την οποία ο Αγκοστίνι κατάκτησε τον κόσμο των Grand Prix από το 1972 μέχρι το 1974. Μάλιστα οι Ιταλοί μηχανικοί έχουν σχεδιάσει ένα ειδικό φέρινγκ για την ιστορική αγωνιστική μοτοσικλέτα με αεροδυναμικά φτερά, όπως οι σύγχρονες αγωνιστικές μοτοσικλέτες MotoGP.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μια MV Agusta αφιερωμένη στον Massimo Tamburini (+video)
EICMA 2022: Εκθαμβωτική η MV Agusta 921s
MV Agusta Superveloce Ago: Νέα έκδοση για τον Giacomo Agostini