Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πέντε διαφημίσεις μοτοσικλέτας που θα σε κάνουν να γελάσεις (+video)

Ελλάδα 7:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέντε διαφημίσεις μοτοσικλέτας που θα σε κάνουν να γελάσεις (+video)

NEWSMOTO

Πέντε διαφημίσεις μοτοσικλέτας που θα σε κάνουν να γελάσεις (+video)

NEWSMOTO

Όταν οι διαφημιστικές εταιρείες είχαν κέφια το αποτέλεσμα ήταν σπαρταριστό.

Advertisement
Advertisement

Κατά καιρούς οι διαφημιστικές εταιρείες όσον αφορά την παρουσίαση νέων μοντέλων μοτοσικλέτας έχουν επιδείξει ιδιαίτερη ευφυΐα. Πολλά σποτ τα οποία έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν μας έχουν κάνει να γελάσουμε ξεπερνώντας συνήθως τα όρια της σοβαρότητας με χιουμοριστικό και άλλες φορές καυστικό τρόπο. Πολλές από αυτές τις διαφημίσεις στις μέρες μας δεν θα πέρναγαν ούτε απ’ έξω από τις διαφημιστικές, ωστόσο εκείνη την εποχή έκαναν πάταγο.

Βρήκαμε πέντε από τα πιο διασκεδαστικά σποτ μοτοσικλέτας τα οποία σίγουρα θα σας κάνουν να γελάσουν. Το πρώτο έρχεται από την Aprilia η οποία τη δεκαετία του 2000 ήθελε να δείξει στο κοινό ότι κατασκευάζει αληθινές μοτοσικλέτες. Παρουσιάζει λοιπόν έναν άνδρα στο πολυτελές σπίτι του να ετοιμάζεται με κάθε λεπτομέρεια για τη δουλειά του μέχρι που φτάνει στο γκαράζ να φύγει με τη μοτοσικλέτα του. Το γκαράζ ανοίγει και εκεί τον περιμένει μια… έκπληξη.

Advertisement
Advertisement

Η Harley Davidson επίσης πριν από σχεδόν 30 χρόνια είχε τη δική της οπτική για τον ήχο των μοτοσικλετών της. Το σποτ εμφανίζει ένα μωρό να κλαίει και ο πατέρας πηγαίνει στο γκαράζ και βάζει μπροστά την Sportster του. Μαντέψτε τι έγινε στη συνέχεια…

Η Suzuki είχε μια πιο ακραία προσέγγιση στο θέμα όταν παρουσίαζε την καινούρια GSX-R1000 πίσω στο 2001. Ο σύζυγος βγαίνει από το σπίτι φορώντας τη δερμάτινη φόρμα του για να οδηγήσει την GSX-R1000. Η σύζυγος τον ακολουθεί και του δίνει το σκυλάκι να το βγάλει βόλτα. Ο αναβάτης οδηγώντας την Suzuki, παράλληλα έχει τον σκύλο να τρέχει δίπλα του μέχρι που στρίβει στην επόμενη γωνία… το GSX-R1000 επιταχύνει από 0-200 χλμ/ώρα σε μόλις 7,2 δευτερόλεπτα!

Advertisement

Ίσως, η πιο έξυπνη σειρά διαφημιστικών σποτ μας έρχεται από την Kawasaki όταν αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα γενιά Nija ZX-6R τη δεκαετία του 2000. Τα σποτ εστιάζουν σε έναν δίδυμο αστυνομικών οι οποίοι περιμένουν υπομονετικά ώσπου να περάσει κάποιος «γρήγορος» προκειμένου να του κόψουν πρόστιμο. Η συνέχεια είναι ανατρεπτική!

Advertisement

Η τελευταία διαφήμιση αφορά την Piaggio και τον θρύλο των αγώνων Valentino Rossi. Ο Ιταλός σε πολλές περιπτώσεις έχει εμφανιστεί να διαφημίζει μοτοσικλέτες των εταιριών με τις οποίες, αλλά αυτή με τον Loris Capirossi και το scooter της Aprilia ήταν σπαρταριστή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tο νέο Piaggio MP3 αναβαθμίστηκε συνολικά (+video)
Suzuki και Kawasaki μπαίνουν στον χώρο των ανταλλάξιμων μπαταριών (+video)
Harley Davidson: Χρώματα εμπνευσμένα από αγώνες flat track