Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πάνοπλη η Honda στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάνοπλη η Honda στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

NEWSMOTO

Πάνοπλη η Honda στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

NEWSMOTO

Η Honda ετοιμάζει… απόβαση στο Metropolitan Expo με ένα εντυπωσιακό περίπτερο και με όλα τα νέα της μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Η Honda θα δώσει βροντερό παρόν στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 «κατεβάζοντας» μια πανίσχυρη γκάμα σε όλες τις κατηγορίες όπως scooters, Cubs, Street, Off-Road, Touring, 125 cc και Supersport. Από τις 10 έως και τις 14 Απριλίου οι φίλοι της μοτοσικλέτας θα απολαύσουν τα νέα μοντέλα της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής δικύκλων στον κόσμο.

Στο διευρυμένο περίπτερο της Honda οι επισκέπτες θα απολαύσουν την καινούρια streetfighter Hornet CB1000 με νέο επιθετικό σχεδιασμό και απόδοση 150 ίππους. Μαζί της επιστρέφει στην ελληνική αγορά το κορυφαίο supersport CBR600RR, μαζί με τα επίσης τετρακύλινδρα CB650R και CBR650R.

Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες για το 2024 στην Honda είναι το επαναστατικό σύστημα E-Clutch. Στην έκθεση οι φίλοι των δύο τροχών θα δουν από κοντά την CB650R με το συγκεκριμένο σύστημα το οποίο βελτιώνει την οδήγηση τόσο στην χρηστικότητα όσο και στην ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Από την έκθεση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κορυφαίες Honda Africa Twin CRF1100L και Africa Twin CRF1100L Adventure Sports με τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό, όπως και τον αντικαταστάτη του CB500X που είναι το νέο NX500. Στο περίπτερο της Honda θα υπάρχει και ένα δείγμα της επόμενης γενιά ηλεκτρικών οχημάτων της Honda. Πρόκειται για το EM1 e:, ένα μικρό scooter το οποίο έχει μηδενικές εκπομπές ρύπων και ακολουθεί το δικό του lifestyle στο μελλοντικό mobility.

Η Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024 πραγματοποιείται 10-14 Απριλίου στο Metropolitan Expo και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΜΕ.