Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Πανάλαφρο φθινοπωρινό τζάκετ από την Alpinestars

Ελλάδα 17:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πανάλαφρο φθινοπωρινό τζάκετ από την Alpinestars

NEWSMOTO

Πανάλαφρο φθινοπωρινό τζάκετ από την Alpinestars

NEWSMOTO

Η Alpinestars παρουσίασε το καινούριο της φθινοπωρινό τζάκετ με υψηλή τεχνολογία και χαμηλό βάρος.

Advertisement
Advertisement

Το καλοκαιράκι πλέον το έχουμε αφήσει πίσω μας και το Φθινόπωρο έχει κάνει την εμφάνισή του. Μπορεί οι θερμοκρασίες να κρατάνε ακόμα καλά στη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο νωρίς το πρωί και το απόγευμα η δροσιά είναι πιο έντονη κάτι που αντιλαμβάνονται κυρίως όσοι οδηγούν μοτοσικλέτα.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αφήσουν στην ντουλάπα το καλοκαιρινό μας τζάκετ και να φορέσουμε κάτι πιο ζεστό. Η Alpinestars έρχεται την κατάλληλη στιγμή να παρουσιάσει ένα νέο φθινοπωρινό τζάκετ το οποίο είναι ανάλαφρο όσο το καλοκαιρινό μας μπουφάν, αλλά σαφώς πιο ζεστό, πιο ανθεκτικό και πιο αδιάβροχο.

Advertisement
Advertisement

Το Alpinestars Hyde XT Stretch Drystar XF είναι ένα καινούριο προϊόν το οποίο χρησιμοποιεί υψηλού επιπέδου τεχνολογία και υλικά. Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι το χαμηλό βάρος που το φέρνει στα επίπεδα των καλοκαιρινών μπουφάν, μόνο που είναι ανώτερο σε προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Το εξωτερικό κέλυφος είναι αντιανεμικό και αδιάβροχο χάρη στην τεχνολογία Hyde XT Stretch της εταιρείας, ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικό στις τριβές και τις προσκρούσεις χάρη στο σύστημα Nucleon Flex Plus.

Ο σχεδιασμός των φερμουάρ είναι τέτοιος που επιτρέπει στον αναβάτη ανά πάσα στιγμή να επιτρέψει στον αέρα να κυκλοφορήσει στο εσωτερικό και να τον δροσίσει όταν κάνει ζέστη. Για τις πιο κρύες ημέρες το μπουφάν με κλειστά τα φερμουάρ κρατάει τον αναβάτη ζεστό χάρη στη μεμβράνη Drystar XF Laminated Membrane.

Advertisement

Το μπουφάν της Alpinestars είναι διαθέσιμο σε μεγάλο εύρος μεγεθών σε χρώμα μαύρο και είναι συμβατό με το τζάκετ αερόσακου Tech-Air 5 της Alpinestars για αυξημένη ασφάλεια. Η τιμή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Alpinestars είναι 423 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Alpinestars κλείνει τα 60 και το γιορτάζει με τον Κιάνου Ριβς (+video)
Το εξωτικό νέο κράνος της Alpinestars (+video)
EICMA 2022: Νέες τεχνολογίες για Shoei, Cardo και Alpinestars (+video)

Advertisement