Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Η 1η adventure μοτοσικλέτα της Harley-Davidson είναι γεγονός

Ελλάδα 19:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η 1η adventure μοτοσικλέτα της Harley-Davidson είναι γεγονός

NEWSMOTO

Η 1η adventure μοτοσικλέτα της Harley-Davidson είναι γεγονός

NEWSMOTO

Η 1η adventure μοτοσυκλέτα για την Harley-Davidson είναι γεγονός! Η Pan America 1250, παρουσιάστηκε επίσημα σε πρωτότυπη μορφή και βάζει τους Αμερικανούς στην πιο hot κατηγορία από πλευράς πωλήσεων αυτή τη στιγμή. Η Harley-Davidson Pan America 1250 χρησιμοποιεί έναν νέο μεγάλo V2 χωρητικότητας 1.250 κ.εκ., ο οποίος είναι και υγρόψυκτος. Σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρία αυτός ο νέος κινητήρας μπορεί να παραχθεί σε διαφορετικές χωρητικότητες, αποτελώντας ουσιαστικά μια πλατφόρμα και μία μικρότερη σε κυβισμό Pan America 1250 αναμένεται να κάνει επίσης την εμφάνισή της στο μέλλον. Το μοντέλο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μορφή πρωτοτύπου με την παρουσίαση του μοντέλου που θα μπει τελικά στην παραγωγή να πραγματοποιείται το 2020.

Advertisement
Advertisement

harley-davidson-pan_america_640-4

Αν κρίνουμε από την ξεχωριστή εμφάνιση της Pan America 1250, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο μοντέλο της adventure/on-off κατηγορίας, η μοτοσυκλέτα βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης τουλάχιστον όσον αφορά στη σχεδίασή της και λίγα πράγματα αναμένεται να είναι διαφορετικά στο μοντέλο που θα μπει τελικά στην παραγωγή.

harley-davidson-pan_america_640-3

Advertisement
Advertisement

Η Harley-Davidson προς το παρόν δεν έχει δώσει άλλα στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές της Pan America, που ωστόσο δείχνει να φέρει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας: ψηλή ρυθμιζόμενη ζελατίνα, αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές, μεγάλη άνετη σέλα για δύο άτομα και σχετικά αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Το μεγάλο σε χωρητικότητα ρεζερβουάρ δεν λείπει φυσικά από την εξίσωση. Οι ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες των φρένων προέρχονται από την Brembo, ενώ οι αναρτήσεις είναι της Showa.

harley-davidson-pan_america_640-2

Η Pan America 1250 εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο της Harley-Davidson για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, κατά τα οποία θα παρουσιάσει πολλά νέα μοντέλα, έχοντας την Pan America 1250 ως αιχμή του δόρατος για τις αναπτυγμένες οικονομικά αγορές. Στόχος της αμερικάνικης εταιρίας είναι φυσικά η προσέλκυση νέου κοινού, με διαφορετικά γούστα από τους υπάρχοντες αγοραστές της και η επιστροφή στην αύξηση των πωλήσεών της που έχουν πάρει την κατιούσα τον τελευταίο καιρό.

Advertisement

harley-davidson-pan_america_640