Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο Οκτώβριος είναι μήνας Triumph

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Οκτώβριος είναι μήνας Triumph

NEWSMOTO

Ο Οκτώβριος είναι μήνας Triumph

NEWSMOTO

Η Triumph δίνει την ευκαιρία σε όλους να οδηγήσουν τα δημοφιλή της μοντέλα στην Αθήνα.

Advertisement
Advertisement

Οι μοτοσικλέτες της Triumph τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει μια θέση στα όνειρα κάθε αναβάτη. Το σπορ DNA της μάρκας συνδυάζεται άψογα με την ποιότητα, την τεχνολογία και την αντισυμβατική εμφάνιση δημιουργώντας ένα μείγμα με έντονη προσωπικότητα επικεντρωμένη στον αναβάτη και την οδήγηση.

Η επιτυχία της σειράς 660 ήταν εκπληκτική και όχι άδικα καθώς τα Trident 660 και Tiger Sport 660 έχουν γίνει σημεία αναφοράς στις δύσκολες κατηγορίες τους. Παράλληλα, τα μεγαλύτερα adventure Tiger 1200 σε όλες τις εκδόσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον με την πλούσια τεχνολογία τους και τις χωρίς όρια δυνατότητες ταξιδιού και περιπέτειας, έχοντας στο πλευρό τους πάντα τον τρικύλινδρο κινητήρα των 1.160 κ.εκ.

Advertisement
Advertisement

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας γεμάτος μοτοσικλέτα και η Triumph επέλεξε την προτελευταία εβδομάδα του μήνα για να οργανώσει ένα μεγάλο Test Ride Event. Για τρεις ημέρες όλοι όσοι θέλουν να γνωρίσουν τις βρετανικές μοτοσικλέτες μπορούν να επισκεφτούν το κεντρικό κατάστημα της Αθήνας (Καλλιρόης 14) και να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της μάρκας.

Στα Test Rides θα είναι διαθέσιμες οι μοτοσικλέτες Trident 660, Tiger Sport 660, Tiger Sport 850, Tiger 1200 GT Pro και Tiger 1200 Rally Explorer, ενώ στο κατάστημα θα θαυμάσετε όλη τη σειρά classic της Triumph και τα εκρηκτικά naked Speed Triple.

Advertisement

Η διοργάνωση θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες από 24 Οκτωβρίου έως και 26 Οκτωβρίου. Για να κλείσετε ένα test Ride μπορείτε να καλέσετε στο 2107488251, στην Κεντρική Έκθεση της Triumph.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δελεαστικές οι τιμές των νέων Triumph 400 (+video)
Δοκιμή: Triumph Tiger Sport 850
Απόδραση με Triumph Tiger 1200