Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ο Nicky Hayden δίνει μάχη για τη ζωή του

Ελλάδα 23:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Nicky Hayden δίνει μάχη για τη ζωή του

NEWSMOTO

Ο Nicky Hayden δίνει μάχη για τη ζωή του

NEWSMOTO

Με αγωνία παρακολουθούν οι φίλοι των δύο τροχών και του μηχανοκίνητου αθλητισμού γενικότερα, την πορεία της υγείας του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Nick Hayden! Ο Αμερικανός είχε ατύχημα κάνοντας ποδήλατο και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, [email protected])

Όλα συνέβησαν στον παραλιακό δρόμο του Ρίμινι, στη γειτονική Ιταλία. Ο άσος των δύο τροχών που φέτος αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes με τη Red Bull Honda Superbike Team, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου Μπουφαλίνι στη Τσεζένα. Μεταφέρθηκε εκεί καθώς κρίθηκε πως το τοπικό νοσοκομείο δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την σοβαρότητα των τραυμάτων του.

Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί καθώς ο 35χρονος έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα εγκεφαλική βλάβη αλλά και κατάγματα. Μάλιστα λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, ήταν αδύνατο να χειρουργηθεί με το που μεταφέρθηκε στην Τσεζένα ώστε να αποφορτιστεί η πίεση στο κρανίο του από το χτύπημα.

Advertisement
Advertisement

hayden-superbikes17-b640

Ο Hayden συμμετείχε στο MotoGP από το 2003 έως το 2015, κάνοντας πέρυσι δύο έκτακτες εμφανίσεις. Στις 218 εκκινήσεις στο θεσμό, πήρε 3 νίκες, 5 pole, βρέθηκε 28 φορές στο βάθρο και κατέκτησε έναν παγκόσμιο τίτλο – το 2006! Στο πρωτάθλημα Superbikes έχει μία νίκη σε 32 εκκινήσεις.

Στο πλευρό του Hayden είναι η αρραβωνιαστικιά του, Jackie, η μητέρα του Rose και ο αδερφός του Tommy. Μαζί τους όμως και χιλιάδες επώνυμοι και ανώνυμοι που μέσω social media στέλνουν κοινή ευχή: το «Kentucky Kid» να βγει νικητής από τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του!

#keepfightingnicky #kentackykid #gonicky #nickyhayden #69

A post shared by Panos Seitanidis (@seitanf1) on

Advertisement