Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Niu: Οι τιμές και τα μοντέλα του 2021

Ελλάδα 7:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Niu: Οι τιμές και τα μοντέλα του 2021

NEWSMOTO

Niu: Οι τιμές και τα μοντέλα του 2021

NEWSMOTO

Η Niu, μια από τις μεγαλύτερες ανερχόμενες εταιρείες στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και της αστικής μετακίνησης επεκτείνει όχι μόνο τη γκάμα της, αλλά και την παρουσία της στη χώρα μας. Στα highlights, συγκαταλέγεται και ο ερχομός του νέου MQi GT, όπως μας πληροφορεί και το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο και σας παραθέτουμε.

Advertisement
Advertisement

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την άφιξη των νέων μοντέλων της Niu για το 2021.

Advertisement
Advertisement

Τα σημαντικότερα νέα είναι:

• Όλη η γκάμα καλύπτει πλέον τις προδιαγραφές Euro 5
• Όλα τα μοντέλα έχουν δύο εκδόσεις που διαφέρουν μόνο στην μπαταρία/αυτονομία: την Standard και την Extended
• Στην γκάμα συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά το νέο μοντέλο MQi GT

Advertisement

Το MQi GT αναμένεται να είναι το Best Seller της Niu στην Ελλάδα, καθώς είναι εξελιγμένο ειδικά για την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό Scooter μεγάλου μεγέθους, με τροχούς 14”, μεγάλη σέλα και δύο αποσπώμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου, που διατίθεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή (3.300€) για το μέγεθος και τις προδιαγραφές του. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του MQi GT.

Advertisement

Αξίζει να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά η Ελλάδα θα συμμετέχει σε πανευρωπαϊκή καμπάνια λανσαρίσματος της Niu.  Στα πλαίσια αυτής της καμπάνιας, για 18 ημέρες (10/2-28/2) και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προ-παραγγείλουν το MQi GT στην ειδική τιμή των 2.999€, την ίδια που θα ισχύσει και στην υπόλοιπη Ευρώπη, παρά τον αυξημένο ΦΠΑ που ισχύει στην Ελλάδα.

Η διαδικασία προ-παραγγελίας και απόδοσης της ειδικής τιμής θα γίνεται μέσα από την διεθνή πλατφόρμα της Niu, που για πρώτη φορά έχει και ελληνική έκδοση. Αναλυτικότερα, μπορείτε να δείτε τον εφετινό τιμοκατάλογο της εταιρείας πατώντας εδώ.

Advertisement

Who is Who

Η Niu είναι κινέζικη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων πόλης. Από το 2014 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, έχει συνδέσει το όνομα της με την έξυπνη αστική μετακίνηση και το αντίστοιχο lifestyle. Αποτελεί το μεγαλύτερο κατασκευαστή scooter με μπαταρίες λιθίου στον κόσμο, έχοντας σημειώσει μέχρι τις 31/12/2019 ένα εκατομμύριο πωλήσεις ηλεκτρικών Scooter. Τα εν λόγω “έξυπνα” scooter, χαρακτηρίζονται από την άνεση, την ασφάλεια, το οικολογικό προφίλ αλλά και την οικονομία, χάρη στο ανταγωνιστικό κόστος απόκτησης αλλά και συντήρησης.

Τον Ιανουάριο του 2020, παρουσίασε στην έκθεση CES (Consumer Electronics Show) μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα (RQi) και ένα κλειστό τρίτροχο scooter (TQi), δείχνοντας μας τις προθέσεις της για το μέλλον. To ακόλουθο video μας πληροφορεί περαιτέρω για το τι εστί Niu.

Διαβάστε επίσης:

Νέος τιμοκατάλογος Suzuki 2021: Στα 21.495€ το νέο Hayabusa!

Voge 650DS: Το επόμενο βήμα είναι Enduro

Aprilia Tuono 660: Έρχεται Ελλάδα, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε