Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος

NEWSMOTO

Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος

NEWSMOTO

Η δημιουργία νέου λογοτύπου σηματοδοτεί μια δυναμική εκκίνηση για τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος.

Advertisement
Advertisement

Το πολύ σημαντικό βήμα που έγινε τον Ιανουάριο του 2021, όπου οι Εισαγωγείς Μοτοσυκλετών συνέχισαν την αγαστή συνεργασία τους μέσω μιας νέας οντότητας, ολοκληρώνεται με τη νέα ταυτότητα του Συνδέσμου. Η αποκλειστική εκπροσώπηση της Μοτοσυκλέτας έχει ως στόχο την ενδυνάμωση του κύρους της και την απόλυτη εναρμόνισή της με τη σύγχρονη κοινωνία. Αξία, ισορροπία, αρμονία, ένωση και ισχύς είναι τα στοιχεία που καθόρισαν τη μορφή του νέου λογοτύπου! 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Το νέο λογότυπο του Συνδέσμου χαρακτηρίζεται από την ένωση δύο κύκλων. Προφανώς οι δύο κύκλοι παραπέμπουν στη μοτοσυκλέτα, αν και ο τρόπος που ενώνονται παραπέμπει σε πολλά ακόμη στοιχεία που αποτελούν κύριες προτεραιότητες του Συνδέσμου. 

Advertisement
Advertisement

AΞΙΑ: Οι δύο κύκλοι συμβολίζουν την ολιστική προσέγγιση του Συνδέσμου για όλα όσα αφορούν στη μοτοσυκλέτα και την αξία της για την ίδια την κοινωνία. Δύο ίδιας διαμέτρου κύκλοι (κοινωνία και μοτοσυκλέτα) ενώνονται για να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και να δώσουν λύσεις για ένα μέλλον όπου η ελευθερία μετακίνησης, η προστασία του περιβάλλοντος και η αποσυμφόρηση των πόλεων αποτελούν κοινό στόχο για όλους.

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ / ΑΡΜΟΝΙΑ: Η μοτοσυκλέτα από τη φύση της είναι βαθιά συνδεδεμένη με την έννοια της ισορροπίας. Η ισορροπία είναι ταυτισμένη με τη μοτοσυκλέτα και τους δύο τροχούς που της επιτρέπουν να ελίσσεται και να ξεπερνά με ευκολία τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο της. Μέσω αυτής της προσέγγισης, ο Σύνδεσμος προτίθεται να προάγει τις αρετές και τα πλεονεκτήματα της μοτοσυκλέτας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

ΕΝΩΣΗ: Οι Εισαγωγείς, αν και εκπροσωπούν και διανέμουν ανταγωνιστικά προϊόντα, αντιμετωπίζουν τις κοινές προκλήσεις ως ένα σύνολο σύγχρονων εταιριών που έχουν τις ίδιες αξίες και μοιράζονται το ίδιο όραμα για τη μοτοσυκλέτα. Ενωμένοι, στοχεύουν σε μια κοινή εκστρατεία προώθησης του δικύκλου, σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και στην ίδια την κοινωνία. 

Advertisement

ΙΣΧΥΣ: Τεχνογνωσία, εμπειρία, εξειδίκευση, επαγγελματική προσέγγιση. Βασικά συστατικά που εγγυώνται μια ισχυρή φωνή που μπορεί να φτάσει σε κάθε εμπλεκόμενο φορέα και να ενημερώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο για όλα όσα αφορούν στον κλάδο.       

Advertisement

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΝΩΝΕΙ

Η ένωση φέρνει τη δύναμη. Πιο δυνατή φωνή, μεγαλύτερος αντίκτυπος, καλύτερα αποτελέσματα. O Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος ολοκλήρωσε τη διαδικασία δημιουργίας λογοτύπου και ξεκινά μια νέα προσπάθεια για την αρμονική σύνδεση της μοτοσυκλέτας με την κοινωνία. Τα Μέλη του Συνδέσμου ενώνονται σε μια κοινή προσπάθεια προώθησης του Κλάδου, αλλά και εξεύρεσης λύσεων για μια βέλτιστη σχέση της μοτοσυκλέτας με τον κάθε αναβάτη ξεχωριστά.     

ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

Advertisement

Το λογότυπο του Συνδέσμου βασίζεται στην ίδια τη μοτοσυκλέτα αξιοποιώντας τους δύο τροχούς της. Συνδυάζει την αρμονία που εκφράζουν οι δύο ίδιας διαμέτρου κύκλοι με τον ισορροπημένο τρόπο σύνδεσής τους. Εκφράζει απόλυτα την κοινή οπτική των Μελών του Συνδέσμου για το μέλλον της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα και για τον τρόπο με τον οποίο, μπορεί να έχει κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία ενός πιο φιλικού και πιο ανθρώπινου περιβάλλοντος, φέρνοντας παράλληλα, όλο και περισσότερους αναβάτες στο συναρπαστικό κόσμο της μοτοσυκλέτας.

ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια περίοδο που η μοτοσυκλέτα φαντάζει ως το ιδανικό μέσο για να αντιμετωπιστούν σημαντικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όπως είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η επιβάρυνση του περιβάλλοντος, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος ολοκληρώνει την διαμόρφωση της εικόνας του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών. Δύο κύκλοι, δύο τροχοί που ενώνονται και συνδέουν αρμονικά τη μοτοσυκλέτα με την ίδια την κοινωνία.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος
Η αύξηση των πωλήσεων στα δίκυκλα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό
Προσοχή: Επικίνδυνα κράνη σε καταστήματα με κινεζικά προϊόντα